Odaberite kategoriju koja vas zanima

Humana Nova: Tkanje održive promjene

29 svibnja, 2024

U svijetu koji se bori sa izazovima očuvanja okoliša, socijalne isključenosti i ekonomske nejednakosti, jedno hrvatsko poduzeće krenulo je na izvanredno putovanje kako bi se pozabavilo ne jednim, ne dva, već tri problema unutar svoje zajednice. Socijalna zadruga Humana Nova, proglašena Herojem održivosti kao pobjednik natječaja u održivom poslovanju SME EnterPRIZE 2023. godine u Hrvatskoj, inicijative Generali osiguranja, pomiče granice društvenog poduzetništva ispreplićući tekstilnu proizvodnju, društvenu uključenost i odgovorno ulaganje dobiti.

Pročitaj više

Otvorene prijave za treće izdanje SME EnterPRIZE natječaja u održivosti u Hrvatskoj

6 svibnja, 2024

- Mala i srednja poduzeća mogu se prijaviti u dvije kategorije: zajednica i okoliš. - Pobjednika svake kategorije natječaja Generali nagrađuje iznosom 4.000 EUR bruto. - Ukupnog pobjednika natječaja, odnosno najbolje održivu poduzetničku praksu natječaja u Hrvatskoj, Generali nagrađuje oglašivačkim paketom u iznosu 6.250 EUR bruto i sudjelovanjem na međunarodnom događaju Generali SME EnterPRIZE u Bruxellesu u proljeće 2025. godine. - Prijave su otvorene za klijente Generali osiguranja, klijente Privredne banke Zagreb, članove udruge Glas Poduzetnika, članove Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, članove Talijansko hrvatske gospodarske komore i članove Women in Adria.

Pročitaj više

Saznajte sve o osiguranju i kako vam ono može pomoći u planiranju bezbrižne i sigurne budućnosti

25 travnja, 2024

Život je pun neizvjesnosti i često nas iznenadi raznim situacijama. Upravo je osiguranje znak sigurnosti koje nudi zaštitu od neočekivanog. Od zdravstvenog, životnog, automobilskog - osiguranje pruža sigurnosnu mrežu, omogućujući nam da životom koračamo s povjerenjem, znajući da imamo štit protiv neočekivanih životnih situacija. Stoga smo pripremili koristan blog o osiguranju koji će vam pomoći da shvatite važnost osiguranja za vaše bolje sutra!

Pročitaj više

Generali: nova organizacijska struktura za integriranu grupaciju za osiguranje i upravljanje imovinom

19 travnja, 2024

Pojednostavljena geografska struktura za Diviziju osiguranja Woody Bradford bit će imenovan CEO-om Generali Investments Holdinga, a Philippe Donnet, CEO Generali Grupacije, bit će imenovan predsjednikom Uprave Milano – Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet. Počevši od 1. lipnja 2024., Generali Grupacija će djelovati kao diversificirana financijska grupacija fokusirana na dvije glavne djelatnosti: osiguranje i upravljanje imovinom.

Pročitaj više

Održavanje Festivala igranja: Uživanje roditelja i djece u nezaboravnim igrama

16 travnja, 2024

Centar Rastimo Zajedno i Savez Društava „Naša Djeca“ uz potporu Generali osiguranja i fondacije The Human Safety Net diljem Hrvatske održava Festival igranja zadnja dva vikenda u travnju i sredinom svibnja 2024. godine. Igra je dječji najvažniji posao, a omogućuje djeci skladan tjelesni, intelektualni, socijalni i emocionalni razvoj. Stoga organizirajući ovaj Festival želi se pokazati važnost zajedničke igre djece i roditelja, osvijestiti važnost igre u razvoju djeteta te odnosu roditelja i djece kroz razne zabavne sadržaje. 

Pročitaj više

Obavijest o skraćenom radnom vremenu za Veliki petak 29. ožujka

29 ožujka, 2024

Poštovani klijenti i poslovni partneri, obavještavamo vas kako će većina poslovnica i Kontakt centar Generali osiguranja na Veliki petak 29. ožujka raditi u skraćenom radnom vremenu od 8 do 13 sati. Planirate li posjetu, molimo vas prethodno kontaktirajte poslovnicu ili vašeg osigurateljnog agenta, a na raspolaganju vam je i Kontakt centar od 8 do 13 sati. Poslovnice ponovno otvaramo u utorak 2. travnja uredujući prema redovnom radnom vremenu. Želimo vam sretan i blagoslovljen Uskrs!

Pročitaj više

Hedona: inkluzivnost kroz slastičarstvo

26 ožujka, 2024

U pitoresknom gradu Križevcima u Hrvatskoj, društveno poduzeće poznato kao Hedona nastalo je iz jednostavne, ali moćne vizije početkom 2013. Zamišljena kao odgovor na nezaposlenost i siromaštvo s kojima se suočavaju osobe s invaliditetom, Hedona je prerasla u simbol osnaživanja, kvalitete i društvene odgovornosti. Putovanje Hedone započelo je s jasnim ciljem - omogućiti smisleno zaposlenje osobama s invaliditetom, posebice onima koji su vješti u slastičarskoj umjetnosti.

Pročitaj više

Generali postiže rekordne rezultate uz ubrzani rast dividende po dionici

13 ožujka, 2024

Bruto zaračunate premije porasle su na 82,5 milijardi € (+ 5,6 %), potaknute značajnim rastom neživotnih osiguranja (+ 12,0 %). Neto prihodi životnih osiguranja u potpunosti su usmjereni na unit-linked i zaštitne linije proizvoda, u skladu sa strategijom Grupe Rekordan operativni rezultat od 6,9 milijardi € (+ 7,9 %), zahvaljujući pozitivnom doprinosu svih segmenata, predvođenih neživotnim osiguranjima. Kombinirana kvota poboljšana je na 94,0% (-1,4 p.p.). Izvrsna marža novih poslova od 5,78% (+ 0,09 p.p.) Rekordan prilagođeni neto rezultat na 3.575 milijuna eura (+ 14,1 %) Čvrsta kapitalna pozicija, s omjerom solventnosti od 220 % (221 % u fiskalnoj 2022. godini), zahvaljujući snažnom doprinosu normaliziranog stvaranja kapitala Predložena dividenda po dionici od 1,28 € (+ 10,3 %) potvrđuje snažan fokus Grupe na naknade dioničarima i postiže kumulativni cilj dividende za razdoblje 2022. - 2024. godine.

Pročitaj više

Na što obratiti pozornost kada je riječ o osiguranju automobila?

8 ožujka, 2024

Auto osiguranje, odnosno osiguranje od automobilske odgovornosti jedno je od četiri obvezna osiguranja u prometu. Obvezno auto osiguranje pokriva štete koje automobilom nanesene trećim osobama, a ako nanesete štetu svom automobilu, troškove ćete snositi sami. Osim u slučaju da nemate dodatna pokrića uz policu auto osiguranja ili ugovoreno kasko osiguranje. 

Pročitaj više

Osigurajte svoju budućnost: važnost Životnog kaska

15 prosinca, 2023

Život je pun neočekivanih obrata i nemoguće je predvidjeti što nas čeka. Međutim, jedna stvar koju možemo planirati je financijska sigurnost naših voljenih. Životni kasko je značajna pomoć, koja osigurava mir i financijsku sigurnost Vaše obitelji čak i kada Vas više ne bude. U ovom ćemo članku istražiti važnost životnog osiguranja i zašto bi ono trebalo biti sastavni dio vašeg financijskog planiranja.

Pročitaj više

Magic Forest: Sadnja zelenije budućnosti

28 veljače, 2024

U svijetu u kojem su ekološki izazovi ozbiljan problem, mala, ali moćna hrvatska tvrtka, Magic Forest d.o.o, sije sjeme nade i promjene. Osnovani 2021. godine, tim Magic Foresta svojom je misijom obnovio i zaštitio bioraznolikost, pridonoseći očuvanju okoliša jedinstvenim pristupom — sadnjom šuma uz pomoć dronova. Predanost Magic Foresta obnovi okoliša navela ih je da se prijave na natječaj u održivom poslovanju SME EnterPRIZE, inicijativu Generali osiguranja, gdje su izašli kao pobjednici u kategoriji Okoliš.

Pročitaj više

ŠTO PRIPREMITI ZA SKIJANJE? Bez putnog zdravstvenog osiguranja ne krećite na put

5 siječnja, 2024

Prema procjenama, oko 200 000 hrvatskih građana planira put u omiljena i pitoreskna skijališta poput Austrije, Italije, Francuske, Slovenije ili Bosne i Hercegovine. Izuzetno važna stvar o kojoj treba promisliti kada se planira skijanje svakako je putno zdravstveno osiguranje. Iskusni skijaši znaju da su nezgode na skijalištima lako moguće, a također znaju i da te nezgode (osobito kada govorimo o inozemnim skijalištima) mogu biti itekako skupe.

Pročitaj više

Generali donirao više od milijun kuna Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

29 travnja, 2020

Sredstva će biti iskorištena za saniranje zgrade Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oštećene uslijed zagrebačkog potresa i za podržavanje napora u osiguravanju svih potrebnih resursa zdravstvenom sustavu pri lokalnom upravljanju i savladavanju pandemije COVID-19.

Pročitaj više

Generali potiče kulturu održivosti među europskim malim i srednjim poduzećima i poziva kreatore politike na više djelovanja

30 studenoga, 2023

• Na događaju SME EnterPRIZE 2023. Generali je predstavio 10 'Heroja održivosti', odabranih među više od 7000 europskih malih i srednjih poduzeća, kao lidere u razvoju održivog poslovanja • Hrvatski predstavnik tvrtka Humana Nova osvojila posebno priznanje za održivo poslovanje u europskoj konkurenciji • Generali je također predstavio treće izdanje Bijele knjige o održivim malim i srednjim poduzećima, razvijenu u suradnji sa SDA Bocconi • Istraživanje potvrđuje snažan rast malih i srednjih poduzeća uključenih u održivu transformaciju i naglašava prednosti usvajanja održivih poslovnih praksi te utvrđuje da se može učiniti više za podršku malim i srednjim poduzećima koja u tome zaostaju • Ova studija također izražava poziv malih i srednjih poduzeća kreatorima politike i financijskim institucijama na jasan zakonodavni okvir održivosti kao poticaj za povećanje otpornosti i inovacija

Pročitaj više

Generali i SDA Bocconi predstavili prve rezultate istraživanja Bijele knjige u sklopu inicijative o održivosti SME EnterPRIZE

21 rujna, 2023

Na danas održanom premijernom predstavljanju Bijele knjige, sveobuhvatnog izvještaja koji donosi nove uvide i zaključke o nastojanjima čak 1240 malih i srednjih poduzeća diljem Europe u njihovoj održivoj tranziciji, odgovoreno je na pitanja kako europski MSP-ovi pristupaju održivosti te s kojim se preprekama suočavaju na tom putu, pri čemu je poseban naglasak stavljen na prednosti usvajanja održivog pristupa.

Pročitaj više

Svjetla! Kamera! Učinak! Od pokretnih slika do pokretačkih ideja i akcije

11 rujna, 2023

Lights! Camera! Impact! From moving pictures to moving ideas and action (Svjetla! Kamera! Učinak! Od pokretnih slika do pokretačkih ideja i akcije) događanje je koje propituje i slavi kinematografiju koja kreativnost stavlja u službu društvene problematike. Taj revolucionarni susret filmaša i drugih pionira utjecajnog pripovijedanja održao se u sklopu 80. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u petak, 1. rujna. Domaćin susreta bila je međunarodna zaklada The Human Safety Net

Pročitaj više

Generali ostvaruje izvrstan rast operativnog rezultata i dobiti, uz izuzetno solidnu kapitalnu poziciju

10 kolovoza, 2023

Bruto zaračunate premije porasle su na 42,2 milijarde eura (+3,6%), potaknute značajnim rastom u neživotnim osiguranjima (P&C, +10,6%). Neto prihodi životnih osiguranja bili su u potpunosti usmjereni na unit-linked osiguranja i zaštitne linije proizvoda, u skladu sa strategijom Grupe. Operativni rezultat premašio je 3,7 milijardi eura (+28,0%), predvođen snažnim doprinosom iz segmenta neživotnih osiguranja (P&C), dok je segment životnih osiguranja bio solidan. Kombinirana kvota se poboljšala na 91,6% (-5,4 p.p.). Marža novih poslova iznosila je izvrsnih 5,81% (+0,31 p.p.). Snažan rast prilagođenog neto rezultata na 2.330 milijuna eura (+60,9%). Izuzetno solidna kapitalna pozicija s omjerom solventnosti od 228% (221% u FG 2022.) zahvaljujući snažnom doprinosu normaliziranog stvaranja kapitala.

Pročitaj više

Plaćaj svoje police KEKS Pay-om: Štedi vrijeme, plaćaj #KEKSpresno!

12 lipnja, 2023

Generali osiguranje i KEKS Pay omogućuju vam da sve svoje police osiguranja platite brzo i jednostavno koristeći uslugu aplikacije KEKS Pay režije! I to potpuno digitalno - bez naknada za korisnika i bez papira.

Pročitaj više

#LifeTime Partner - Uz Vas smo kada je najpotrebnije

20 srpnja, 2023

Jučerašnje nevrijeme unijelo je osjećaj nemira u svakodnevicu. U želji za dobrobiti i sigurnosti Vas i Vaših namilijih, zajedničkim snagama možemo prevladati ovo razdoblje. Kontaktirajte nas i prijavite nastalu štetu.

Pročitaj više

Generali proglasio pobjednike SME EnterPRIZE 2023. natječaja u održivosti u Hrvatskoj

18 srpnja, 2023

Generali je, zajedno s partnerima projekta Privrednom bankom Zagreb i Udrugom Glas Poduzetnika, s ciljem podrške malim i srednjim poduzećima u njihovoj održivoj transformaciji i ove godine uspješno proveo natječaj SME EnterPRIZE. Ove godine u natječaju je sudjelovalo više od 140 malih i srednjih poduzeća iz Hrvatske, što je porast od 40% u odnosu na prošlogodišnje izdanje. Na završnoj manifestaciji održanoj u Zagrebu proglašeni su Heroj održivosti kao ukupni pobjednik natječaja te pobjednici u kategorijama Zajednica i Okoliš. Generali je pobjednicima uručio nagrade ukupne vrijednosti od 18.770 eura/141.422 HRK kuna bruto.

Pročitaj više

Rezultati istraživanja inicijative SME EnterPRIZE, koju su proveli Generali & SDA Bocconi: Mala i srednja poduzeća traže veću javnu potporu za unaprjeđenje održivosti

27 lipnja, 2023

Europska mala i srednja poduzeća traže podršku od kreatora politika kako bi svoje poslovanje učinili održivijim, prema istraživanju koje je proveo SDA Bocconi School of Management u suradnji Generalijem za inicijativu SME EnterPRIZE, s prvim izvješćima koji se očekuju povodom UN-ovog Dana mikro, malih i srednjih poduzetnika 27. lipnja. SME EnterPRIZE vodeća je Generalijeva inicijativa za jačanje kulture održivosti za mala i srednja poduzeća u Europi.

Pročitaj više

Generali jača vodeću poziciju u europskom osiguranju akvizicijom Liberty Seguros od Liberty Mutual

20 lipnja, 2023

Generali je postigao sporazum s Liberty Mutualom o kupnji Liberty Seguros, španjolske osiguravajuće kompanije koja posluje u Španjolskoj, Portugalu, Irskoj i Sjevernoj Irskoj. Transakcija je u potpunosti usklađena s Generalijevom strategijom "Lifetime Partner 24: Driving Growth", kojom se poboljšava profil rasta Grupe, dalje razvija imovinsko osiguranje te jača vodeća pozicija u Europi.

Pročitaj više

Tvornica kreativnosti: Studio Sonda

24 svibnja, 2023

Priča pobjednika u kategoriji ZAJEDNICA, u sklopu natječaja SME EnterPRIZE u Hrvatskoj 2022.

Pročitaj više

FESTIVAL IGRANJA: Zajedničkom igrom roditelja i djece obilježen Međunarodni dan obitelji 12.-13.5.2023.

17 svibnja, 2023

Centar Rastimo Zajedno i Savez Društava „Naša Djeca“ organizirali su Festival igranja za djecu i roditelje između 12. i 14. svibnja 2023. godine u 6 gradova diljem Hrvatske uz potporu inicijative The Human Safety Net te brojnih volontera među kojima i više od 20 djelatnika Generali osiguranja d.d.

Pročitaj više

FESTIVAL IGRANJA: Zabavne igre i aktivnosti za roditelje i djecu predškolske i rane školske dobi 12.-14.5.2023.

12 svibnja, 2023

Centar Rastimo Zajedno i Savez Društava „Naša Djeca“ organiziraju Festival igranja za djecu i roditelje između 12. i 14. svibnja 2023. godine u 8 gradova diljem Hrvatske uz potporu inicijative The Human Safety Net.

Pročitaj više

Priča Heroja održivosti: Callidus Grupa d.o.o. - pobjednik SME EnterPRIZE natječaja u Hrvatskoj 2022.

8 svibnja, 2023

Callidus grupa d.o.o. proglašena je Herojem održivosti u Hrvatskoj u prošlogodišnjem izdanju natječaaja SME EnterPRIZE. Prilikom dodjele nagrade na međunarodnom događaju Generali SME EnterPRIZE u Bruxellesu, odbor inicijative je pohvalio njihovu „inovativnu uporabu digitalnih tehnologija u energetskom sektoru”, što dovodi do „pametnih mreža i ušteda energije i materijala koji se upotrebljavaju za izradu energetskih mreža.” Donosimo vam njihovu priču.

Pročitaj više

Generali pokrenuo drugo izdanje SME EnterPRIZE natječaja u održivosti

13 travnja, 2023

Zagreb – Generali osiguranje d.d. organizira drugo izdanje natječaja SME EnterPRIZE usmjerenog na mala i srednja poduzeća s ciljem promoviranja usvajanja održivih poslovnih modela. Prijave na natječaj izvršavaju se putem namijenjenog obrasca na web stranici https://www.generali.hr/sme-enterprize i traju do 4. lipnja 2023. 

Pročitaj više

Generali postiže svoj najbolji operativni rezultat uz kontinuirani rast premija i neto rezultata. Izuzetno solidna kapitalna pozicija

15 ožujka, 2023

KONSOLIDIRANI REZULTATI GENERALI GRUPE NA DAN 31. PROSINCA 2022.   Bruto zaračunate premije od 81,5 milijardi eura (+ 1,5 %), sa snažnim rastom u segmentu neživotnih osiguranja (P&C) (+ 9,8 %), koje predvode nemotorna osiguranja. Neto prihodi životnih osiguranja od 8,7 milijardi eura, u potpunosti usmjereni na unit-linked i zaštitne linije proizvoda, u skladu sa strategijom Grupe 

Pročitaj više

Nagradni natječaj povodom Međunarodnog dana žena

7 ožujka, 2023

Prigodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, organizirali smo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti beauty tretman po svom izboru u iznosu 100 eura bruto, odnosno 753,45 HRK. Natječaj se održava na našoj službenoj Facebook stranici:  https://www.facebook.com/Generali.osiguranje.

Pročitaj više

Generali donira za pomoć u potresu u Turskoj i Siriji

22 veljače, 2023

Kao odgovor na potres koji je pogodio Tursku i Siriju, Generali podupire pogođeno stanovništvo donacijom UNICEF-u i drugim lokalnim programima, kao i globalnom kampanjom prikupljanja sredstava pri čemu će Generali prikupljene donacije izjednačiti u omjeru 1:1.

Pročitaj više

Nagradni natječaj "Snježna kraljica"

29 prosinca, 2022

Nagradni natječaj organiziran je u 1 (jednom) nagradnom krugu i traje od četvrtka, 29. prosinca 2022. do ponedjeljka, 2. siječnja 2023. godine sa završetkom u 12:00 sati.

Pročitaj više

MSCI povećao Generalijevu ESG ocjenu na AAA

8 prosinca, 2022

Philippe Donnet, glavni izvršni direktor Generali Grupe, izjavio je: „Integriramo održivost u svim našim aktivnostima, kao što je navedeno u našem strateškom planu „Lifetime Partner 24: Poticanje rasta”. MSCI je prepoznao našu izvrsnost u prilagođavanju vodećeg pristupa u industriji održivosti, što je u skladu s interesima ulagatelja. Podizanje ocjene na AAA, što je MSCI-jeva najviša ocjena, postignuće je na koje svi zaposlenici društva Generali mogu biti ponosni.”

Pročitaj više

ODRŽANA 11. GODIŠNJA KONFERENCIJA VODITELJICA I VODITELJA PROGRAMA „RASTIMO ZAJEDNO“ PARTNERSTVO U RAZVOJU, PROVEDBI I VREDNOVANJU PROGRAMA PODRŠKE RODITELJSTVU: SURADNJA KROZ KOJU RASTEMO!

11 listopada, 2022

Predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d., donatora Centra, Mario Carini, poručio je: „Inicijativa The Human Safety Net, koju je pokrenuo Generali 2018. godine, okuplja mnoge dionīke u otvorenu i suradničku mrežu ljudske solidarnosti, ljude kojī pomažu ljudima, pružajući zaštitu i prevenciju najugroženijima u našim zajednicama. Kroz ciljane programe Centra, visoko angažīranu suradničku i našu volontersku mrežu, dosegli smo preko 2.500 roditelja i 1.500 djece širom zemlje, od kojih mnogi sa zaleđem ranjivih skupina.

Pročitaj više

Generali proglasio pobjednike SME EnterPRIZE natječaja u održivosti u Hrvatskoj

23 rujna, 2022

SME EnterPRIZE pokrenut je povodom 190. godišnjice Generalija s ciljem promicanja novih modela poslovanja i poticanja javne rasprave o održivosti. Sudjelovalo je više od 100 malih i srednjih poduzeća iz Hrvatske, od kojih je troje odabrano za pobjednike u održivom poslovanju u kategorijama: Dobrobit zaposlenika, Okoliš i Zajednica.

Pročitaj više

Generali izvješćuje o nastavku rasta operativnog rezultata. Neto rezultat stabilan, isključujući ruska umanjenja vrijednosti. Kapitalna pozicija ostala je izuzetno solidna

16 kolovoza, 2022

Milano - Na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, upravni odbor Assicurazioni Generali odobrio je konsolidirano polugodišnje financijsko izvješće Generali grupe za 2022. godinu. Bruto zaračunate premije porasle su na 41.880 milijuna eura (+2,4%), zahvaljujući rastu segmenta neživotnih (P&C) osiguranja. Neto prihodi životnih osiguranja bili su otporni na 6.240 milijuna eura. Do smanjenja (-7,9%) je došlo zbog štedne linije, koja je u skladu sa strategijom Grupe da repozicionira životni portfelj, kao i specifičnim mjerama menadžmenta na snazi. Zaštitne (+7,0%) i unit-linked (+2,1%) linije su rasle.

Pročitaj više

Generali imenovao Manlija Lostuzzija Regionalnim direktorom za Srednjoistočnu Europu

28 srpnja, 2022

Generali je imenovao Manlija Lostuzzija Regionalnim direktorom regije Srednjoistočna Europa, stupajući na snagu 1. rujna 2022. Regija je dio Međunarodne poslovne jedinice na čelu s CEO-om Jaimeom Anchústeguijem. Imenovanje je uslijedilo nakon organizacijskih promjena, najavljenih 22. lipnja 2022., kako bi se podržali prioriteti strategije „Lifetime partner 24: Poticanje Rasta".

Pročitaj više

Generali predstavlja drugo izdanje inicijative SME EnterPRIZE i očekuje ključne rezultate ankete provedene na 1000 malih i srednjih poduzeća

8 srpnja, 2022

Generali očekuje ključna saznanja ankete u kojoj je sudjelovalo 1000 malih i srednjih poduzeća diljem Europe. Potpuni rezultati ankete podijelit će se povodom drugog izdanja inicijative SME EnterPRIZE ovog listopada, putem Bijele knjige koju objavljuje sveučilište Bocconi. SME EnterPRIZE je Generalijev vodeći projekt usredotočen na promicanje kulture održivosti među europskim malim i srednjim poduzećima.

Pročitaj više

Generali potvrđuje izvrsnu profitabilnost uz rast premija i operativnog rezultata

27 svibnja, 2022

Izuzetno solidna kapitalna pozicija. Neto rezultat pod utjecajem umanjenja vrijednosti ulaganja u Rusiji

Pročitaj više

Generali osiguranje pokreće SME EnterPRIZE natječaj u održivosti

3 svibnja, 2022

Generali osiguranje d.d. u Hrvatskoj organizira natječaj SME EnterPRIZE usmjeren vlastitim klijentima u segmentu malog i srednjeg poduzetništva, s ciljem promoviranja usvajanja održivih poslovnih modela i poticanja javnog komuniciranja o temama održivog poslovanja.

Pročitaj više

Glavna skupština Generali Grupe za 2022. usvaja financijska izvješća za 2021. i imenuje novi Upravni odbor

29 travnja, 2022

Trst - Danas je održana redovna i izvanredna godišnja skupština (“AGM”) Assicurazioni Generali S.p.A. pod predsjedanjem Gabrielea Galaterija di Genole. Skupština je odobrila financijska izvješća za 2021. godinu, a izabran je i novi Upravni odbor koji će obnašati dužnost tri financijske godine, odnosno do odobrenja financijska izvješća za 2024. godinu, te mu je određena naknada.

Pročitaj više

Izjava

15 travnja, 2022

Milano – Assicurazioni Generali danas je podnio hitnu pritužbu CONSOB-u (talijanskom Državnom povjerenstvu za trgovačka društva i burzu), nakon odluke Upravnog odbora donesene na sjednici 13. travnja 2022., zbog netočnih i klevetničkih izjava g. Luciana Cirinàe

Pročitaj više

Generali otvara za javnost venecijanske Procuratie Vecchie kao dom The Human Safety Net-a

8 travnja, 2022

Venecija, 8. travnja 2022. – Znamenita venecijanska građevina Procuratie Vecchie na Trgu svetog Marka danas se otvara za javnost nakon opsežnih petogodišnjih radova na sanaciji koje je proveo arhitektonski ured David Chipperfield Architects Milan, otkrivajući i prikazujući baštinu ove zgrade, pozvanu na novu međunarodnu društvenu svrhu.

Pročitaj više

Generali dovršava transakciju kako bi postao većinski dioničar u svom zajedničkom ulaganju u Indijsko životno osiguranje

31 ožujka, 2022

Milano - Generali je dovršio akviziciju cjelokupnog udjela (oko 16%) u vlasništvu Industrial Investment Trust Limited-a (IITL) u Future Generali India Life (FGIL) i upis dodatnih dionica u FGLI, nakon primitka svih potrebnih odobrenja od relevantnih regulatorna tijela i tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.

Pročitaj više

Izjava

28 ožujka, 2022

Milano – Upravni odbor Assicurazioni Generali, na sastanku kojim je predsjedao g. Gabriele Galateri di Genola, donio je odluku o prestanku radnog odnosa g. Luciana Cirinàe s trenutnim učinkom.

Pročitaj više

Izjava

23 ožujka, 2022

Milano- Assicurazioni Generali izvješćuje kako je suspendirao g. Luciana Cirinu, regionalnog službenika za Austriju i CEE (ACEE), s trenutnim učinkom i do daljnjeg.

Pročitaj više

Generali postiže rekordne rezultate. Snažan rast premije, operativnog i neto rezultata te izuzetno solidna kapitalna pozicija. Uspješno zaključen strateški plan „Generali 2021“

16 ožujka, 2022

Milano – Na sastanku kojim je predsjedao Gabriele Galateri di Genola, Upravni odbor Assicurazioni Generali odobrio je konsolidirane financijske izvještaje i nacrt financijskih izvještaja matičnog društva za 2021. godinu.

Pročitaj više

Izjava

4 ožujka, 2022

Od početka rata u Ukrajini Generali pomno prati situaciju i posljedice za poslovanje i financijska tržišta. Kao rezultat toga, Generali može potvrditi

Pročitaj više

Izjava

18 veljače, 2022

Milano – Upravni odbor Assicurazioni Generali primio je na znanje odluku Predsjednika Gabrielea Galaterija di Genole da povuče njegovo ime iz razmatranja za nadolazeću obnovu mandata Uprave.

Pročitaj više

Ostavka direktorice Sabrine Pucci

25 siječnja, 2022

Assicurazioni Generali izvještava da je direktorica Sabrina Pucci, neovisna direktorica i članica odbora za naknade i imenovanja te za rizike i kontrolu, najavila ostavku iz Upravnog odbora zbog osobnih razloga.

Pročitaj više

Generali nagrađen za predanost postizanju ciljeva održivog razvoja

20 siječnja, 2022

Generali je nagrađen za svoje napore u postizanju ciljeva Programa Ujedinjenih naroda za održivi razvoj do 2030. Nagradu The Grand Prize za održivi rast uručio je Assosef (Europsko udruženje za održivost i financijske usluge) na godišnjem događanju prepoznajući doprinos banaka, osiguravatelja i financijskih institucija u postizanju ciljeva održivog razvoja.

Pročitaj više

Ostavka direktora Romola Bardina

18 siječnja, 2022

Milano – Assicurazioni Generali izvještava da je direktor Romolo Bardin, neovisni direktor i član povjerenstava za imenovanja i naknade; ulaganja; strateške operacije; i za transakcije s povezanim stranama, podnio ostavku u Upravnom odboru.

Pročitaj više

Ostavka zamjenika potpredsjednika Francesca Gaetana Caltagironea

17 siječnja, 2022

Milano – Assicurazioni Generali izvještava da je direktor Francesco Gaetano Caltagirone, zamjenik potpredsjednika, neovisni direktor i član povjerenstava za naknade i imenovanja; za korporativno upravljanje, društvenu i ekološku održivost; za investicije; za strateške operacije, objavio svoju ostavku iz Uprave.

Pročitaj više

Generali potvrđuje da je u potpunosti na putu za uspješno dovršenje strateškog plana „Generali 2021“. Izvrsna profitabilnost, uz snažan rast premija, operativnih i neto rezultata te izuzetno solidna kapitalna pozicija

25 studenoga, 2021

Snažan porast operativnog rezultata na 4,4 milijarde eura (+10%), zahvaljujući pozitivnom poslovanju segmenta životnih osiguranja, upravljanja imovinom, Holdinga i ostalih poslovnih segmenata.

Pročitaj više

Generali predstavlja SME EnterPRIZE u Bruxellesu s ciljem promicanja održivosti među europskim malim i srednjim poduzećima

29 rujna, 2021

Bruxelles – Generali je predstavio prvo izdanje inicijative SME EnterPRIZE posvećene europskim malim i srednjim poduzećima (MSP) s ciljem promicanja održivih modela poslovanja i povećanja vidljivosti.

Pročitaj više

Generaliju priznanja Institutional Investora

14 rujna, 2021

Generaliju je odano priznanje uvrštenjem u kategoriju "Najcjenjenije kompanije" u sektoru osiguranja u godišnjem rangiranju menadžerskih timova od strane Institutional Investora.

Pročitaj više

Generali potvrđuje izvrsnu profitabilnost Grupe, uz snažan rast premija, operativnih i neto rezultata. Izuzetno solidna kapitalna pozicija

16 kolovoza, 2021

Operativni rezultat porastao je na 3 milijarde eura (+10,4%), zahvaljujući pozitivnim rezultatima životnog osiguranja, upravljanja imovinom, Holdinga i ostalih poslovnih segmenata.

Pročitaj više

Generali patrola donosi vam novosti s Eura u Poljskoj

25 svibnja, 2012

Svakodnevne reportaže i zanimljivosti s europskog prvenstva u Poljskoj Organiziran nagradni natječaj za reportera Generali patrole

Pročitaj više

Generali nadograđuje svoju strategiju za zaštitu klime

2 srpnja, 2021

8,5 - 9,5 milijardi eura novih zelenih i održivih ulaganja u razdoblju 2021. - 2025.

Pročitaj više

Generali obnavlja središte Venecije pokretanjem inicijative globalne zajednice THE HUMAN SAFETY NET

4 listopada, 2017

NETProcuratie Vecchie, povijesni dom Generalija u Veneciji, otvorit će svoja vrata nakon restauracije svjetski poznatog arhitekta Davida Chipperfielda kako bi postala hub mreže Human Security Net. Globalni pokret povezuje zajednice širom svijeta kako bi stvorio mrežu “ljudi koji pomažu ljudima“.

Pročitaj više

Generali patrola do gola

25 svibnja, 2012

Svakodnevne reportaže i zanimljivosti s europskog prvenstva u Poljskoj Organiziran nagradni natječaj za reportera Generali patrole

Pročitaj više

Putno osiguranje 2GO sada uz 25% popusta za bezbrižno putovanje

4 ožujka, 2013

Ne čekajte zadnji čas – ugovorite povoljnije i na vrijeme Putno osiguranje 2GO na www.generali.hr webshopu za Vaše bezbrižno putovanje i odmor u inozemstvu, uz atraktivnih 25% popusta.

Pročitaj više

Nagradna igra „Navijaj za Vatrene uz Generali osiguranje“

21 ožujka, 2013

Navijaj za Vatrene uz Generali osiguranje i uključi se u nagradnu igru u razdoblju od 22. do 26. ožujka 2013. Izvlačimo 50 sretnih dobitnika koje nagrađujemo s dvije ulaznice za utakmicu Hrvatska – Škotska 7. lipnja 2013.

Pročitaj više

Nagradna igra: „Generali Auto Bonus Protektor nagrađuje“

25 travnja, 2013

Nezgode i izgovori se događaju, srećom Generali osigurava Vaš teško stečeni bonus na polici obveznog osiguranja od autoodgovornosti u slučaju izazivanja prometne nezgode. Ugovorite jedinstveno dodatno pokriće na polici automobilske odgovornosti AUTO BONUS PROTEKTOR, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite 100.000 kuna na American Express potrošačkoj kartici.

Pročitaj više

Akcija: Generali osiguranje i PBZ Leasing donose Vam višestruku uštedu na naknadi, kamati i osiguranju

4 srpnja, 2013

Planirate li kupnju bilo koje marke dostavnog vozila, pozivamo Vas da iskoristite akcijsku ponudu Generali osiguranja i PBZ Leasinga!

Pročitaj više

Nova adresa sjedišta Generali osiguranja d.d.

30 travnja, 2021

Od 01. svibnja 2021. potražite nas novoj adresi Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb (u sklopu poslovnog centra Matrix Office Park).

Pročitaj više

Generali postigao rekordan operativni rezultat i potvrdio vrlo snažnu kapitalnu poziciju

11 ožujka, 2021

Konsolidarni rezultati Generali grupe na dan 31. prosinca 2020.

Pročitaj više

Generali donirao 700.000 kuna Sisačko-moslavačkoj županiji za sanaciju posljedica od potresa

31 prosinca, 2020

Sredstva će biti usmjerena na pružanje trenutne neophodne pomoći i obnovi domova stanovnika Sisačko-moslavačke županije.

Pročitaj više

Generali pokreće Fenice 190, petogodišnji plan od 3,5 milijardi eura potpore održivom oporavku u Europi i realnom gospodarstvu

25 veljače, 2021

Fenice 190 inicijativa označava početak obilježavanja 190. godišnjice Assicurazioni Generali, osnovanog u Trstu 1831. godine

Pročitaj više

Generali osigurateljni partner utrke Tour of Croatia

20 travnja, 2016

Tour of Croatia međunarodna je biciklistička utrka koja se održava od 19. do 24. travnja 2016.

Pročitaj više

Generali pokreće Generali Vitality u Francuskoj

12 rujna, 2016

Pogledajte koje novosti Generali osiguranje uvodi s ovim programom u Francuskoj.

Pročitaj više

Novost u ponudi: Vaša Generali DZO iskaznica od sada i kao sredstvo plaćanja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti

12 listopada, 2016

Radi lakšeg i bržeg načina realizacije naše usluge, pogledajte što novo dolazi u ponudi.

Pročitaj više

Nationwide i Generali najavljuju inovativno zajedničko ulaganje: N2G Worldwide Insurance Services

3 ožujka, 2020

N2G će se oslanjati na snažne resurse Nationwidea i Generalija kako bi se stvorila globalna rješenja za domaće i međunarodne klijente

Pročitaj više

Zdrav kao lav!

19 svibnja, 2017

Kada je zdravlje u pitanju, budite 100% pokriveni!

Pročitaj više

Red je kontaktirati od doma

18 ožujka, 2020

U brizi za očuvanjem zdravlja naših ljudi, kolega, klijenata i partnera u ovom izazovnom vremenu, kontaktirajte nas telefonom ili putem online kanala iz sigurnosti svojih domova.

Pročitaj više

Objava dobitnika nagradne igre „Generali Auto Bonus Protektor nagrađuje!“

18 srpnja, 2013

Generali osiguranje d.d. sa zadovoljstvom objavljuje dobitnike nagradne igre "Generali Auto Bonus Protektor nagrađuje!".

Pročitaj više

Generali obnavlja središte Venecije pokretanjem inicijative globalne zajednice THE HUMAN SAFETY NET

4 listopada, 2017

Procuratie Vecchie, povijesni dom Generalija u Veneciji, otvorit će svoja vrata nakon restauracije svjetski poznatog arhitekta Davida Chipperfielda kako bi postala hub mreže Human Security Net.

Pročitaj više

#LifeTime Partner - Uz Vas smo kada je najpotrebnije

23 ožujka, 2020

Potres u Zagrebu unio je dodatan osjećaj nemira u novoj svakodnevici. U želji za dobrobiti i sigurnosti Vas i Vaših namilijih, zajedničkim snagama možemo prevladati ovo izazovno razdoblje. Kontaktirajte nas i prijavite nastalu štetu.

Pročitaj više

KHL Medveščak i nadalje pod okriljem Generali osiguranja

3 rujna, 2013

KHL Medveščak i Generali osiguranje potvrdili su nastavak sponzorske suradnje, koja seže od početka fenomena Medveščaka, što je potvrda ostvarenja vizije i razvoja kluba koji je ubrzo postao oglednim primjerom uspješne sportske priče.

Pročitaj više

Kad Vam vozilo zakaže, tu je nova usluga za korisnike Generali osiguranje

25 listopada, 2017

Pod sloganom „Kad prvi zakaže“ usluga Drugi Auto ORYX Asistencije dostupna je u slučaju prometne nezgode i prijave štete bez obzira na to je li vozilo pokretno ili nepokretno, odnosno je li vozač krivac ili oštećenik.

Pročitaj više

Roditeljstvo u vrijeme zdravstvene krize – kako ju olakšati sebi i djeci?

22 travnja, 2020

Roditeljstvo u svojoj složenosti pruža mnogo ugodnih i ispunjujućih trenutaka, velikih i malih pobjeda, ali i trenutaka u kojima se roditelj osjeća nesigurno, zabrinuto, bespomoćno, ljuto. Osjećaji straha, nemoći i tjeskobe češći su u stresnim životnim uvjetima, poput življenja u doba svjetske zdravstvene krize kada smo suočeni ne samo „crnim“ vijestima, neizvjesnošću, strahom za vlastito i zdravlje bliskih nam osoba nego i promjenama dosadašnjeg načina života, rutina, navika.

Pročitaj više

Rezultati Generali Grupe za 2017.

15 ožujka, 2018

Konsolidirani rezultati Generali grupe na dan 31. prosinca 2017.

Pročitaj više

Bankoosiguranje: Sporazum o suradnji Sberbank/Generali

29 listopada, 2013

Sberbank Europe i GPH, Generalijeva holding kompanija za Srednju i istočnu Europu, potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju.

Pročitaj više

Novi Generali lav: nakon 24 godine ponovno jedinstven vizualni identitet cijele Grupe

30 siječnja, 2014

Generali lav doživio je redizajn. Moderniji i dinamičniji – za jedinstveni izgled Grupe koja posluje diljem svijeta.

Pročitaj više

Generali dovršava akviziciju potpunog vlasništva nad Generali PPF Holdingom. Naziv tvrtke promijenjen u Generali CEE Holding.

16 siječnja, 2015

Trst - Generali je ostvario stopostotno vlasništvo nad Generali PPF Holdingom B.V. (GPH) stjecanjem i preostalog manjinskog udjela od 24% u vlasništvu PPF Grupe, u skladu sa sporazumima potpisanima 8. siječnja 2013. Stjecanjem potpunog vlasništva nad GPH, holding kompanija koja posluje u Srednjoj i Istočnoj Europi mijenja naziv u Generali CEE Holding B.V.

Pročitaj više

Predstavljena sponzorska suradnja s Hrvatskim skijaškim savezom

5 studenoga, 2018

Na konferenciji za medije u zagrebačkom hotelu Westin predstavljena je sponzorska suradnja s Hrvatskim skijaškim savezom, a prisutni su bili naši A reprezentativci.

Pročitaj više

Konsolidirani rezultati Generali Grupe na dan 31. prosinca 2014.

16 ožujka, 2015

Rezultati iz 2014. obilježili raniji završetak zaokreta Generali Grupe. Svi ciljevi isporučeni godinu dana prijevremeno.

Pročitaj više

NOVA NAGRADNA IGRA "Navijaj u Poljskoj uz Generali autokasko!"

31 svibnja, 2012

Upravo uz GENERALI AUTOKASKO osiguranje svako putovanje je sigurno, ali i isplativo jer za ugovaranje police Generali Punog ili Mini kasko osiguranja u razdoblju od 2. travnja do 10. lipnja 2012. sudjelujete u nagradnoj igri "Navijaj u Poljskoj uz Generali autokasko!" u kojoj Generali svaki tjedan izvlači sretnog dobitnika kojeg vodi u Poljsku na tribine da bodri naše reprezentativce u susretu sa Španjolskom.

Pročitaj više

GENERALI PPF HOLDING ULAZI NA TRŽIŠTE BJELORUSIJE

21 kolovoza, 2008

Prag – Društvo Generali PPF Holding (GPH) dobilo je dozvolu za obavljanje osigurateljne djelatnosti od Ministarstva financija Bjelorusije, gdje će započeti poslovanje s brandom Generali. GPH prati svoju strategiju razvoja djelatnosti u regiji SIE-a koja ima visok potencijal za razvoj. Ulaskom u Bjelorusiju Generali PPF će poslovati na 13 različitih tržišta u regiji SIE-a.

Pročitaj više

Svečano potpisivanje sporazuma o zajedničkoj nabavi

30 ožujka, 2015

Potpisan sporazum s dobavljačima u Projektu zajedničke nabave Obrtničke komore Zagreb „ARTIFEX“

Pročitaj više

Nogometni reprezentativci vam pakiraju stvari za Poljsku

4 travnja, 2012

Nemojte se iznenaditi ako Vam se na vratima stana iznenada pojave slavni nogometaši Rakitić, Ćorluka i Šimunić te počnu pakirati Vaše stvari. Ne, nisu došli odnijeti svu Vašu odjeću već povesti Vas da ih bodrite u Poljskoj.

Pročitaj više

Generali osiguranje zlatni pokrovitelj XIII. Uskršnje regate

20 veljače, 2009

(Zagreb) Ovogodišnja 13. po redu Uskršnja regata održat će se u Hvaru od 31. ožujka do 4. travnja. Uskršnja regata u organizaciji PBZ Leasing-a i Jedriličarskog kluba “ANA” iz Jezera najveća je višednevna međunarodna regata u Hrvatskoj, čiji su zlatni pokrovitelji ove godine Generali osiguranje, Privredna banka Zagreb, Sunčani Hvar i T-Mobile.

Pročitaj više

Generali osiguranje otvorilo novi ured u Šibeniku

24 svibnja, 2012

(Šibenik) Otvorenje ureda ekskluzivne agencije za zastupanje Generali osiguranja u Šibeniku, na adresi Stjepana Radića 79, nova je etapa daljnjeg razvoja na području srednje Dalmacije ovog jednog od najbrže rastućih osiguravatelja u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Generali Global Graduate Program

3 travnja, 2015

Generali Grupa traži 20 mladih talenata spremnih za globalnu karijeru. Početak prvog Generali Globalnog Diplomskog studija

Pročitaj više

Novi nagradni natječaj: Izvještavaj s Eura u Poljskoj!

25 svibnja, 2012

GENERALI PATROLA organizira nagradni natječaj "Izvještavaj s Eura 2012!" u razdoblju od 25. svibnja do 3. lipnja 2012., pružajući jedinstvenu mogućnost najvatrenijem hrvatskom navijaču da se pridruži ovoj navijačkoj avanturi i direktno izvještava s europskog prvenstva u Poljskoj iz prvih redova.

Pročitaj više

Generali osiguranje vraća 10% premije

18 ožujka, 2010

- Višestruke povoljnosti za iskusne vozače koji mogu ostvariti 10% popusta na premiju prilikom ugovaranja punog autokaska i povrat 10% premije po isteku ukoliko nije prijavljena šteta - Mini autokasko u slučaju sudara dostupno već od 536 kn

Pročitaj više

Generali 2021.: vlastitim snagama do ubrzanja rasta

21 studenoga, 2018

Generali investitorima predstavio novi trogodišnji strateški plan.

Pročitaj više

Obavijest klijentima Izvor osiguranja

30 travnja, 2020

Obavijest klijentima Izvor osiguranja o prijenosu portfelja osiguranja Izvor osiguranje d.d. na društvo Generali osiguranje d.d.

Pročitaj više

Nevjerojatno iskustvo uz Generali osiguranje

3 prosinca, 2010

Generali osiguranje odredilo je ove godine ambiciozan cilj. Izrečeno nije pretenciozan zaključak ako se uzme u obzir da je Generali slogan svoje kampanje za autokasko osiguranje ''Nevjerojatno! Čuda se događaju!'' primijenio na vlastito poslovanje, ali i na nagradnu igru čijem će finalnom pobjedniku omogućiti ni više ni manje nego put do svemira!

Pročitaj više

Izvještaj za prvo tromjesječje na dan 31. ožujka 2015.

14 svibnja, 2015

Snažno prvo tromjesječje donosi daljnje povećanje operativnog rezultata i dosljedan razvoj ukupne premije.

Pročitaj više

Premije iznad 73 milijarde eura (+3,8%). Nastavlja se rast u segmentu životnog (+4,5%) i neživotnog osiguranja (+2,1%)

10 svibnja, 2011

Na uspješnost segmenta životnog osiguranja utjecali rezultati ostvareni u Italiji (+6,8%), Njemačkoj (+12,5%) i Istočnoj Europi (+5,6%). Rast u Kini (+44,7%).

Pročitaj više

Generali poklanja paket osiguranja COVID-19 liječnicima i medicinskim sestrama

8 svibnja, 2020

Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora medicinskih sestara dogovorili s Generali osiguranjem besplatan paket osiguranja COVID-19

Pročitaj više

Sergio Balbinot iz Generali Grupe izabran za predsjednika CEA-e

16 lipnja, 2016

Sergio Balbinot, generalni direktor Generali Grupe iz Italije, jednoglasno je izabran za predsjednika CEA-e na Glavnoj skupštini Europske federacije osiguratelja i reosiguratelja koja se održala jučer u Ateni. Tu će funkciju obavljati tri godine.

Pročitaj više

Lavovski poslovi u Generali osiguranju

11 travnja, 2019

Saznajte kako postati dio našega tima.

Pročitaj više

KHL Medveščak predstavio momčad za sezonu 2012/2013.

22 kolovoza, 2012

KHL Medveščak predstavio je momčad za nadolazeću sezonu u Smaragdnoj dvorani hotela The Regent Esplanade u Zagrebu. Predstavljanje momčadi organizirano je uoči početka nove, četvrte, sezone regionalne EBEL lige, u koju Medveščakova momčad ulazi u nešto izmijenjenom sastavu.

Pročitaj više

Demanti Generali osiguranja d.d. povodom netočne informacije u medijima

30 svibnja, 2020

Sukladno odredbama članka 40. Zakona o medijima (Narodne novine broj: 59/04, 84/11, 81/13) molimo za hitnu objavu sljedećeg ispravka/demantija objavljene netočne informacije.

Pročitaj više

Generali osiguranje uručilo 100.000 kn na American Express kartici dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!»

17 listopada, 2011

Generali osiguranje svečano je uručilo glavnu nagradu dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!» 100.000 kn na American Express potrošačkoj kartici. Sretni dobitnik je g. Mate Petrović kome je nagrada uručena prije početka hokejaške utakmice KHL Medveščak u Domu sportova.

Pročitaj više

PBZ I-Stock pripaja se PBZ Equity fondu

19 svibnja, 2015

Odlukom PBZ Investa, s danom 11. lipnja 2015. PBZ I-Stock fond pripaja se PBZ Equity fondu.

Pročitaj više

Generali ugostio stručni stožer HNS-a

29 rujna, 2012

Redovnu press konferenciju izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov stožer održali su u prostorijama svog sponzora Generali osiguranja.

Pročitaj više

Sastanak između izvršnog direktora grupacije Generali Philippea Donneta i Valdisa Dombrovskisa, izvršnog potpredsjednika Europske komisije

15 lipnja, 2020

U ponedjeljak, 15.06., izvršni direktor grupacije Generali Philippe Donnet stupio je u dijalog putem konferencijskog poziva s Valdisom Dombrovskisom, izvršnim potpredsjednikom Europske komisije kako bi raspravljali o harmoniziranim rješenjima u Europi za rješavanje negativnog utjecaja bolesti Covid-19, kao i o doprinosu osiguravateljskog sektora u prevladavanju krize s posebnim naglaskom na fond za hitne slučajeve protiv pandemije.

Pročitaj više

Putno osiguranje 2GO - 1 klik do 50% popusta za 100% sigurnosti

17 prosinca, 2012

Putem www.generali.hr ugovaranje putnog osiguranja je brzo i jednostavno uz ekskluzivnih 50% popusta za pojedinačno osiguranje već od 29 kuna za 8-dnevno putovanje.

Pročitaj više

Promjene u menadžmentu Generali Osiguranja

14 lipnja, 2019

Mario Carini imenovan za novog glavnog izvršnog direktora, dok će Georg Engl preuzeti ulogu novog glavnog izvršnog direktora Generalija u Slovačkoj.

Pročitaj više

Generali uključuje više od 30 tisuća ljudi u programe inicijative The Human Safety Net

8 srpnja, 2020

- Prvo izvješće o globalnim aktivnostima The Human Safety Net-a objavljeno je nakon dvogodišnjeg razdoblja djelovanja - Potpora veća od milijun eura dodijeljena je za suočavanje s izvanrednim situacijama uzrokovanim utjecajem Covid-19, osiguravajući nastavak odvijanja programa na daljinu te smanjivanje digitalnog jaza kod obitelji i izbjeglica

Pročitaj više

Generali osiguranje sudjelovalo na okruglom stolu «Zapošljavanje mladih i nastup na razgovoru za posao»

19 prosinca, 2012

Iako većina radije provede subotnje jutro uz kavicu na omiljenoj gradskoj špici, u Generaliju smo se odlučili dati doprinos održavanju 4. Pametne špice – projekta studenata svih fakulteta i visokih škola u Zagrebu, održane 15.12.2012., na temu «Zapošljavanje mladih i nastup na razgovoru za posao».

Pročitaj više

Toyota osiguranje vozila – kupci Toyota vozila ugovarati će Generali osiguranje za svoja vozila po jedinstvenim uvjetima na tržištu

6 srpnja, 2015

Toyota Croatia d.o.o. i Generali osiguranje d.d. potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju Toyota vozila. Suradnju Toyote i Generalija podržala je i Toyota Financial Services najavljujući tako početak financijskih usluga koje Toyota nudi u svijetu.

Pročitaj više

Konsolidirani rezultati Generali grupe na dan 30. lipnja 2020.

31 srpnja, 2020

Snažna profitabilnost poslovanja u izazovnom okruženju sa stabilnim operativnim rezultatom prvog polugodišta od 2,7 milijardi eura. Utjecaj otežavajućih okolnosti na neto rezultat, nagodba u vezi s prodajom bsi-ja i utjecaj fonda za izvanredne situacije uzrokovane bolešću covid-19. Potvrđena solidna pozicija kapitala.

Pročitaj više

Generali preuzeo poslovanje Izvor osiguranja za daljnji razvoj u Hrvatskoj

16 listopada, 2019

Zagreb - Generali je potpisao ugovor o stjecanju poslovanja Izvor osiguranja d.d. u Hrvatskoj, osiguravatelja specijaliziranog za neživotna osiguranja, kroz transakciju dijela poslovanja.

Pročitaj više

Generali Grupa u srednjoj i istočnoj Europi: snažan rast premijskog prihoda

25 veljače, 2021

Bruto zaračunate premije značajno porasle u prvoj polovici 2015., kako u u životnim, tako i u neživotnim osiguranjima. Kombinirani omjer na izuzetno niskoj razini od 85,4%. Daljnji rast operativnog rezultata.

Pročitaj više

Obavijest klijentima o prijenosu portfelja osiguranja GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje (ranije ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d., Podružnica Zagreb) na društvo GENERALI OSIGURANJE d.d.

1 listopada, 2020

GENERALI OSIGURANJE d.d. ovim putem želi informirati klijente o prijenosu ugovora o osiguranju osiguratelja GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje na GENERALI OSIGURANJE d.d. kao novog osiguratelja, s početkom 1. listopada 2020. godine.

Pročitaj više

Otvorena poslovnica Generali osiguranja u Vukovaru

25 studenoga, 2011

(Vukovar) Generali osiguranje otvorilo je poslovnicu u Vukovaru, na adresi Nikole Andrića 14, što je daljnji korak u razvoju poslovanja jedne od najbrže rastućih osiguravateljnih kuća u Hrvatskoj usprkos razdoblju stagnacije tržišta.

Pročitaj više

Generali među top 100 održivih korporacija u svijetu

27 siječnja, 2020

Kompanija je jedina talijanska osiguravateljna grupa uključena u indeks.

Pročitaj više

Generali zlatni pokrovitelj XVII. Uskršnje regate

23 ožujka, 2013

Generali je i ove godine u ulozi zlatnog pokrovitelja bio uz natjecatelje koji su prkosili «vjetrovitoj ćudi» boga Eola na 17. izdanju Uskršnje regate, koja se od 21. do 23. ožujka održavala u Vodicama u organizaciji PBZ Leasinga i Jedriličarskog kluba „ANA“ iz Bakra, u nadležnosti Hrvatskog Jedriličarskog saveza.

Pročitaj više

Dobrodošlica centru ''Rastimo zajedno'', našem The Human Safety Net partneru u Hrvatskoj!

3 prosinca, 2019

The Human Safety Net (THSN) volonterska je inicijativa Generali Grupe s idejom da zajednice „ljudi koji pomažu ljudima“ mogu dovesti do održivih promjena.

Pročitaj više

Suradnja Generali osiguranja i udruge Promentz na platformi 'Psihološka pomoć'

15 listopada, 2020

Na platformi www.psiholoskapomoc.hr dostupne su informacije o psihološkoj pomoći na nacionalnoj razini

Pročitaj više

Uz Generali osiguranje do srednjoškolske prakse i prvog radnog iskustva

2 siječnja, 2012

Srednjoškolci sve više shvaćaju važnost stručne prakse i pri tome stečenog znanja za kasniji odabir fakulteta i budućeg zanimanja. Istodobno s rastom svijesti srednjoškolcima nije lako naći poslodavca koji bi im omogućio odrađivanje prakse te im za isto isplatio određenu naknadu.

Pročitaj više

Generali osiguranje sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

1 ožujka, 2012

Generali osiguranje i Hrvatski nogometni savez sklopili su sponzorsku suradnju, kojom Generali postaje jedan od vodećih sponzora. Suradnju su okupljenima su na prigodnoj konferenciji za medije ispred HNS-a predstavili glavni tajnik saveza g. Zorislav Srebrić i izbornik A nogometne reprezentacije g. Slaven Bilić te čelnik sponzora g. Georg Engl, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

Pročitaj više

Otvorena poslovnica u Samoboru

24 svibnja, 2013

Generali je 24. svibnja otvorio novu poslovnicu u Samoboru, smještenu na adresi Zagrebačka ulica 2 b. Svečanost otvorenja uveličali su predstavnici lokalne gradske vlasti, uzvanici iz gospodarstva i Uprava Generali osiguranja. Predsjednik Uprave Georg Engl tom prigodom je istaknuo zadovoljstvo zbog uspješnog nastavka širenja mreže ureda i poslovanja na području zagrebačke regije.

Pročitaj više

#LifeTime Partner Mi smo uz vas

29 prosinca, 2020

Naše misli su uz stradalnike potresa, koji je nažalost narušio blagdanski mir mnogih obitelji. Osiguranike Generali osiguranja pozivamo da nas kontaktiraju i prijave štetu od potresa.

Pročitaj više

Georg Engl postat će novi predsjednik Uprave Generali osiguranja

28 listopada, 2011

Zagreb - Generali osiguranje će od 1. siječnja 2012. imati novog predsjednika Uprave. Georg Engl (35) zamijenit će dott. Michelea Ciriecoa na upravljačkim i statutarnim pozicijama. Michele Cirieco, aktualni predsjednik Uprave i izvršni direktor Generali osiguranja, preuzet će nove zadatke unutar Generali Grupe. Georg Engl trenutno obnaša poziciju člana Uprave Generali osiguranja.

Pročitaj više

Generali osiguranje otvorilo novi ured u Šibeniku

24 svibnja, 2012

Otvorenje ureda ekskluzivne agencije za zastupanje Generali osiguranja u Šibeniku, na adresi Stjepana Radića 79, nova je etapa daljnjeg razvoja na području srednje Dalmacije ovog jednog od najbrže rastućih osiguravatelja u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Otvorena poslovnica Generali osiguranja u Vukovaru

25 studenoga, 2011

(Vukovar) Generali osiguranje otvorilo je poslovnicu u Vukovaru, na adresi Nikole Andrića 14, što je daljnji korak u razvoju poslovanja jedne od najbrže rastućih osiguravateljnih kuća u Hrvatskoj usprkos razdoblju stagnacije tržišta.

Pročitaj više

Generali među top 100 održivih korporacija u svijetu

27 siječnja, 2020

Kompanija je jedina talijanska osiguravateljna grupa uključena u indeks.

Pročitaj više

Izvještaj za prvo tromjesečje na dan 31. ožujka 2015.

14 svibnja, 2015

Snažno prvo tromjesečje donosi daljnje povećanje operativnog rezultata i dosljedan razvoj ukupne premije.

Pročitaj više

Generali ugostio stručni stožer HNS-a

29 rujna, 2012

Redovnu press konferenciju izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov stožer održali su u prostorijama svog sponzora Generali osiguranja.

Pročitaj više

Nationwide i Generali najavljuju inovativno zajedničko ulaganje: N2G Worldwide Insurance Services

3 ožujka, 2020

N2G će se oslanjati na snažne resurse Nationwidea i Generalija kako bi se stvorila globalna rješenja za domaće i međunarodne klijente.

Pročitaj više

Generali osiguranje sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

1 ožujka, 2012

Generali osiguranje i Hrvatski nogometni savez sklopili su sponzorsku suradnju, kojom Generali postaje jedan od vodećih sponzora.

Pročitaj više

Promjene u menadžmentu Generali osiguranja

14 lipnja, 2019

Zagreb - Mario Carini postat će novi glavni izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora Generali osiguranja d.d. u Hrvatskoj nakon što dobije regulatorno odobrenje. Time će ovu ulogu preuzeti od Georga Engla, koji će biti imenovan za novog glavnog izvršnog direktora i predsjednika Upravnog odbora Generali Poisťovňa, a.s. u Slovačkoj od 1. rujna 2019., a Upravnom odboru slovačke tvrtke pridružit će se već 1. kolovoza 2019. godine.

Pročitaj više

I kad nešto neočekivano iskrsne – uz Generali osiguranje je #sve5

14 lipnja, 2018

Osiguranje je najbolja obrana. Kako bismo se obranili od neizvjesnosti i nesigurnosti, Generali osiguranje u mjesecu nogometa, od 14. lipnja do 15. srpnja, provodi akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja.

Pročitaj više

Predstavljena sponzorska suradnja s Hrvatskim skijaškim savezom

5 studenoga, 2018

Na konferenciji za medije u zagrebačkom hotelu Westin na kojoj su bili prisutni naši A reprezentativci: Leona Popović, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš i Elias Kolega te trener-savjetnik Ivica Kostelić najavljena je nova skijaška sezona te odlazak naših najboljih natjecatelja na utrke Svjetskog kupa u Finsku i SAD te je predstavljena suradnja s jednim od glavnih sponzora Hrvatskog skijaškog saveza tvrtkom Generali osiguranje d.d.

Pročitaj više

Generali osiguranje d.d. finaliziralo akviziciju poslovanja Generali zavarovalnice d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje

1 listopada, 2020

Novi osiguratelj Generali osiguranje d.d. preuzeo sva prava i obveze iz ugovora o osiguranju Generali zavarovalnice d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje

Pročitaj više

Generali pokreće Generali Vitality u Francuskoj

12 rujna, 2016

·Pokretanje inovativnog zdravstvenog i wellness programa za djelatnike korporativnih klijenata u Francuskoj ·Generali je prvi osiguravatelj i ekskluzivni pružatelj usluga Vitality programa u kontinentalnoj Europi

Pročitaj više

XVI. Uskršnja regata i ove godine u Vodicama

24 veljače, 2012

Uz zlatno pokroviteljstvo Generali osiguranja d.d., Privredne banke Zagreb d.d. i GNS American Express i ovogodišnja, XVI. Uskršnja regata održat će se u Vodicama i predivnom šibenskom akvatoriju.

Pročitaj više

Generali Global Graduate Program

3 travnja, 2015

Generali Grupa traži 20 mladih talenata spremnih za globalnu karijeru. Početak prvog Generali Globalnog Diplomskog studija

Pročitaj više

Svečano potpisivanje sporazuma o zajedničkoj nabavi

30 ožujka, 2015

Potpisan sporazum s dobavljačima u Projektu zajedničke nabave Obrtničke komore Zagreb „ARTIFEX“

Pročitaj više

Generali uključuje više od 30 tisuća ljudi u programe inicijative The Human Safety Net

7 srpnja, 2020

- Prvo izvješće o globalnim aktivnostima The Human Safety Net-a objavljeno je nakon dvogodišnjeg razdoblja djelovanja - Potpora veća od milijun eura dodijeljena je za suočavanje s izvanrednim situacijama uzrokovanim utjecajem Covid-19, osiguravajući nastavak odvijanja programa na daljinu te smanjivanje digitalnog jaza kod obitelji i izbjeglica

Pročitaj više

Demanti Generali osiguranja d.d. povodom netočne informacije u medijima

30 svibnja, 2020

Sukladno odredbama članka 40. Zakona o medijima (Narodne novine broj: 59/04, 84/11, 81/13) molimo za hitnu objavu sljedećeg ispravka/demantija objavljene netočne informacije.

Pročitaj više

Generali PPF Holding ulazi na tržište Bjelorusije

21 kolovoza, 2008

Prag – Društvo Generali PPF Holding (GPH) dobilo je dozvolu za obavljanje osigurateljne djelatnosti od Ministarstva financija Bjelorusije, gdje će započeti poslovanje s brandom Generali. GPH prati svoju strategiju razvoja djelatnosti u regiji SIE-a koja ima visok potencijal za razvoj. Ulaskom u Bjelorusiju Generali PPF će poslovati na 13 različitih tržišta u regiji SIE-a.

Pročitaj više

Generali osiguranje zlatni pokrovitelj XIII. Uskršnje regate

20 veljače, 2009

(Zagreb) Ovogodišnja 13. po redu Uskršnja regata održat će se u Hvaru od 31. ožujka do 4. travnja. Uskršnja regata u organizaciji PBZ Leasing-a i Jedriličarskog kluba “ANA” iz Jezera najveća je višednevna međunarodna regata u Hrvatskoj, čiji su zlatni pokrovitelji ove godine Generali osiguranje, Privredna banka Zagreb, Sunčani Hvar i T-Mobile.

Pročitaj više

Generali poklanja paket osiguranja COVID-19 liječnicima i medicinskim sestrama

8 svibnja, 2020

Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora medicinskih sestara dogovorili s Generali osiguranjem besplatan paket osiguranja COVID-19

Pročitaj više

Generali osiguranje vraća 10% premije

18 ožujka, 2010

- Višestruke povoljnosti za iskusne vozače koji mogu ostvariti 10% popusta na premiju prilikom ugovaranja punog autokaska i povrat 10% premije po isteku ukoliko nije prijavljena šteta - Mini autokasko u slučaju sudara dostupno već od 536 kn

Pročitaj više

Bankoosiguranje: Sporazum o suradnji Sberbank/Generali

29 ožujka, 2013

Sberbank Europe i GPH, Generalijeva holding kompanija za Srednju i istočnu Europu, potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju. Bankoosigurateljna suradnja u šest zemalja Srednje i istočne Europe.

Pročitaj više

Nevjerojatno iskustvo uz Generali osiguranje

3 prosinca, 2010

Generali osiguranje odredilo je ove godine ambiciozan cilj. Izrečeno nije pretenciozan zaključak ako se uzme u obzir da je Generali slogan svoje kampanje za autokasko osiguranje ''Nevjerojatno! Čuda se događaju!'' primijenio na vlastito poslovanje, ali i na nagradnu igru čijem će finalnom pobjedniku omogućiti ni više ni manje nego put do svemira!

Pročitaj više

Premije iznad 73 milijarde eura (+3,8%). Nastavlja se rast u segmentu životnog (+4,5%) i neživotnog osiguranja (+2,1%)

10 svibnja, 2011

Na uspješnost segmenta životnog osiguranja utjecali rezultati ostvareni u Italiji (+6,8%), Njemačkoj (+12,5%) i Istočnoj Europi (+5,6%). Rast u Kini (+44,7%)

Pročitaj više

Suradnja Generali osiguranja i udruge Promentz na platformi 'Psihološka pomoć'

15 listopada, 2020

Na platformi www.psiholoskapomoc.hr dostupne su informacije o psihološkoj pomoći na nacionalnoj razini

Pročitaj više

Generali osiguranje uručilo 100.000 kn na American Express kartici dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!»

17 listopada, 2011

(Zagreb, 16. listopad 2011.) Generali osiguranje svečano je uručilo glavnu nagradu dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!» 100.000 kn na American Express potrošačkoj kartici. Sretni dobitnik je g. Mate Petrović kome je nagrada uručena prije početka hokejaške utakmice KHL Medveščak u Domu sportova.

Pročitaj više

Generali 2021: potvrđena strategija i potpuna predanost financijskim ciljevima

23 studenoga, 2020

Strategija Generali 2021 pokazala se ispravnom, što pokazuju i rezultati postignuti u trenutnom okruženju.

Pročitaj više

Generali dovršava akviziciju potpunog vlasništva nad Generali PPF Holdingom. Naziv tvrtke promijenjen u Generali CEE Holding.

16 siječnja, 2015

Trst - Generali je ostvario stopostotno vlasništvo nad Generali PPF Holdingom B.V. (GPH) stjecanjem i preostalog manjinskog udjela od 24% u vlasništvu PPF Grupe, u skladu sa sporazumima potpisanima 8. siječnja 2013. Stjecanjem potpunog vlasništva nad GPH, holding kompanija koja posluje u Srednjoj i Istočnoj Europi mijenja naziv u Generali CEE Holding B.V.

Pročitaj više

Sergio Balbinot iz Generali Grupe izabran za predsjednika CEA-e

16 lipnja, 2011

(Bruxelles, 16.06.2011.) Sergio Balbinot, generalni direktor Generali Grupe iz Italije, jednoglasno je izabran za predsjednika CEA-e na Glavnoj skupštini Europske federacije osiguratelja i reosiguratelja koja se održala jučer u Ateni. Tu će funkciju obavljati tri godine.

Pročitaj više

Konsolidirani rezultati Generali Grupe na dan 31. prosinca 2014.

16 ožujka, 2015

Rezultati iz 2014. obilježili raniji završetak zaokreta Generali Grupe. Svi ciljevi isporučeni godinu dana prijevremeno.

Pročitaj više

Nova lokacija regionalnog sjedišta Generali osiguranja za Slavoniju

17 listopada, 2013

Nova lokacija Regionalne direkcije odabrana je s ciljem veće pristupačnosti građanima i korisnicima, te pružanja što kvalitetnije usluge, a posjetiteljima je otvorena u vremenu od 08 do 16 sati svakog radnog dana.

Pročitaj više

Uz Generali osiguranje do srednjoškolske prakse i prvog radnog iskustva

2 siječnja, 2012

Srednjoškolci sve više shvaćaju važnost stručne prakse i pri tome stečenog znanja za kasniji odabir fakulteta i budućeg zanimanja.

Pročitaj više

Generali donirao više od milijun kuna Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

29 travnja, 2020

Sredstva će biti iskorištena za saniranje zgrade Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oštećene uslijed zagrebačkog potresa i za podržavanje napora u osiguravanju svih potrebnih resursa zdravstvenom sustavu pri lokalnom upravljanju i savladavanju pandemije COVID-19.

Pročitaj više

Nogometni reprezentativci vam pakiraju stvari za Poljsku

4 travnja, 2012

Nemojte se iznenaditi ako Vam se na vratima stana iznenada pojave slavni nogometaši Rakitić, Ćorluka i Šimunić te počnu pakirati Vaše stvari. Ne, nisu došli odnijeti svu Vašu odjeću već povesti Vas da ih bodrite u Poljskoj.

Pročitaj više

Kad Vam vozilo zakaže, tu je nova usluga za korisnike Generali osiguranja

25 listopada, 2017

NOVOST: Drugi Auto ORYX Asistencije usluga je korištenja zamjenskog vozila za vrijeme obrade štete i popravka oštećenog vozila u servisu. Pod sloganom „Kad prvi zakaže“ usluga Drugi Auto ORYX Asistencije dostupna je u slučaju prometne nezgode i prijave štete bez obzira na to je li vozilo pokretno ili nepokretno, odnosno je li vozač krivac ili oštećenik.

Pročitaj više

Rezultati Generali Grupe za 2017.

15 ožujka, 2018

Konsolidirani rezultati Generali grupe na dan 31. prosinca 2017.: operativni rezultat dosegao rekordnu razinu, neto dobit preko 2,1 milijarde eura, porast dividende 6% na 0,85 eura po dionici. Potvrda usmjerenja Generalijeve strategije.

Pročitaj više

HNS i Generali nastavljaju zajedno

16 ožujka, 2016

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i predsjednik Uprave Generali osiguranja Georg Engl potpisali su ugovor o produljenju suradnje između dviju organizacija.

Pročitaj više

Generali Grupa u srednjoj i istočnoj Europi: snažan rast premijskog prihoda

30 rujna, 2015

Bruto zaračunate premije značajno porasle u prvoj polovici 2015., kako u u životnim, tako i u neživotnim osiguranjima. Kombinirani omjer na izuzetno niskoj razini od 85,4%. Daljnji rast operativnog rezultata.

Pročitaj više

Toyota osiguranje vozila – kupci Toyota vozila ugovarat će Generali osiguranje za svoja vozila po jedinstvenim uvjetima na tržištu

6 srpnja, 2015

Toyota Croatia d.o.o. i Generali osiguranje d.d. potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju Toyota vozila. Suradnju Toyote i Generalija podržala je i Toyota Financial Services najavljujući tako početak financijskih usluga koje Toyota nudi u svijetu.

Pročitaj više

Konsolidirani rezultati Generali grupe na dan 30. lipnja 2020.

31 srpnja, 2020

Snažna profitabilnost poslovanja u izazovnom okruženju sa stabilnim operativnim rezultatom prvog polugodišta od 2,7 milijardi eura. Utjecaj otežavajućih okolnosti na neto rezultat, nagodba u vezi s prodajom bsi-ja i utjecaj fonda za izvanredne situacije uzrokovane bolešću covid-19. Potvrđena solidna pozicija kapitala.

Pročitaj više

Generali 2021.: vlastitim snagama do ubrzanja rasta

21 studenoga, 2018

Generali investitorima predstavio novi trogodišnji strateški plan. Partnerstvo s klijentima u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja, uz podršku snažne distribucijske mreže. Predvoditi europsko tržište osiguranja u segmentima ponude za fizičke osobe, profesionalce te malo i srednje poduzetništvo; istovremeno fokusirano graditi globalnu platformu za upravljanje imovinom i ostvarivanje mogućnosti na tržištima visokog potencijala.

Pročitaj više

Generali preuzeo poslovanje Izvor osiguranja za daljnji razvoj u Hrvatskoj

16 listopada, 2019

Zagreb - Generali je potpisao ugovor o stjecanju poslovanja Izvor osiguranja d.d. u Hrvatskoj, osiguravatelja specijaliziranog za neživotna osiguranja, kroz transakciju dijela poslovanja. Transakcija s ciljem dodatne konsolidacije položaja Generali osiguranja na hrvatskom tržištu bit će finalizirana po odobrenju nadležnih nadzornih i tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.

Pročitaj više

Generali donirao 700.000 kuna Sisačko-moslavačkoj županiji za sanaciju posljedica od potresa

31 prosinca, 2020

Sredstva će biti usmjerena na pružanje trenutne neophodne pomoći i obnovi domova stanovnika Sisačko-moslavačke županije

Pročitaj više

Obavijest klijentima o prijenosu portfelja osiguranja GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje (ranije ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d., Podružnica Zagreb) na društvo GENERALI OSIGURANJE d.d.

25 siječnja, 2021

GENERALI OSIGURANJE d.d. ovim putem želi informirati klijente o prijenosu ugovora o osiguranju osiguratelja GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje na GENERALI OSIGURANJE d.d. kao novog osiguratelja, s početkom 1. listopada 2020. godine.

Pročitaj više

Hura! Idemo u školu!

11 rujna, 2020

Polazak u školu za svako dijete, ali i obitelj u cjelini predstavlja veliku životnu promjenu pri čemu je osobito važan stav roditelja

Pročitaj više

Suradnja Generali osiguranja i udruge Promentz na platformi 'Psihološka pomoć'

15 listopada, 2020

Zagreb – 'Platforma 'Psihološka Pomoć' nastala je s ciljem podizanja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja, kao i destigmatizacije/normalizacije traženja psihološke pomoći.

Pročitaj više

Krunoslav Capak rukovanje

Generali donirao više od milijun kuna Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

25 siječnja, 2021

Sredstva će biti iskorištena za saniranje zgrade Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oštećene uslijed zagrebačkog potresa i za podržavanje napora u osiguravanju svih potrebnih resursa zdravstvenom sustavu pri lokalnom upravljanju i savladavanju pandemije COVID-19.

Pročitaj više

Generali donirao 700.000 kuna Sisačko-moslavačkoj županiji za sanaciju posljedica od potresa

25 siječnja, 2021

Sredstva će biti usmjerena na pružanje trenutne neophodne pomoći i obnovi domova stanovnika Sisačko-moslavačke županije

Pročitaj više