Blog

Vrijeme čitanja: 3 min

Novosti

Osigurajte svoju budućnost: važnost Životnog kaska

Život je pun neočekivanih obrata i nemoguće je predvidjeti što nas čeka. Međutim, jedna stvar koju možemo planirati je financijska sigurnost naših voljenih. Životni kasko je značajna pomoć, koja osigurava mir i financijsku sigurnost Vaše obitelji čak i kada Vas više ne bude.
U ovom ćemo članku istražiti važnost životnog osiguranja i zašto bi ono trebalo biti sastavni dio vašeg financijskog planiranja.

Zaštita vaših najmilijih

Životni kasko je u ugovor između vas i osiguravajućeg društva. Vaša je obveza redovito plaćanje premije, a osiguratelj će isplatiti osigurani iznos za slučaj smrti Vašim nasljednicima. Ta sredstva mogu biti značajno olakšanje teške financijske situacije, koja mogu pomoći u pokrivanju raznih troškova kao što su obrazovanje djece, otplata kredita, dnevni troškovi...Osim osnovnog osiguranja za slučaj smrti, Životni kasko nudi i širok spektar dopunskih osiguranja: Dopunsko osiguranje od nezgode za slučaj smrti, Dopunska osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i Dopunsko osiguranje djece od posljedica nesretnog slučaja.

Nadoknada izgubljenog prihoda: jedan od najkritičnijih aspekata životnog osiguranja je njegova sposobnost da nadomjesti vaš izgubljeni prihod. Ako ste glavni hranitelj svoje obitelji, u slučaju da se Vama nešto dogodi, to bi prouzročilo značajno financijsko opterećenje Vašim bližnjima. Životni kasko osigurava da Vaša obitelj može lakše prebroditi gubitak prihoda u slučaju najgoreg.

Pokrivanje dugova i troškova: životni kasko može pomoći pri plaćanju nepodmirenih dugova poput hipoteka, kredita za automobile ili obveza nastalih na kreditnim karticama. Također može pomoći u pokrivanju troškova pogreba, koji često mogu biti značajan financijski teret za ožalošćene obitelji.

Pružanje obrazovanja: imate li djecu, životni kasko može jamčiti da i dalje mogu slijediti svoje snove i dobiti kvalitetno obrazovanje, čak i ako više niste tu da ih podržite.

Zašto odabrati Životni kasko?

Životni kasko nije samo osigurateljni  proizvod - to je obećanje da ćete zaštititi budućnost vaših voljenih. Ugovaranjem police Životnog kaska poduzimate ključni korak ka osiguravanju njihove financijske dobrobiti. Također, Životni kasko pruža Vam financijsku potporu u slučaju drugih neželjenih ishoda, poput naknade za lom kosti, dnevne naknade za privremenu nesposobnost za rad, isplatu rente za slučaj trajnog invaliditeta i sl.

Dobro će Vam doći kao naknada uslijed financijskog jaza koji nastaje kao posljedica gubitka dijela prihoda tijekom bolovanja ili umirovljenja zbog invaliditeta, jer mjesečna rentna isplata traje do 20 godina. Ova polica omogućit će Vam brzu i kvalitetnu rehabilitaciju koja će povećati mogućnost uspješnog oporavka nakon ozbiljne bolesti. 

Bezbrižnost obitelji koju donosi ova zaštita je neprocjenjiva i sastavni je dio odgovornog financijskog planiranja.

Zaključak
Kada razmišljate o životnom osiguranju, bitno je procijeniti svoju trenutnu financijsku situaciju, buduće potrebe i dugoročne ciljeve. Traženje smjernica od Generali osigurateljnog zastupnika može vam pomoći da odaberete pravi obim pokrića u skladu s vašim jedinstvenim okolnostima. Upamtite, Životni kasko je ulaganje u budućnost Vaše obitelji, koji nudi snažne temelje na kojima oni mogu nastaviti graditi vlastitu sigurnost.

Nemojte čekati da bude prekasno – poduzmite potrebne korake kako biste već danas osigurali budućnost svojih najmilijih osiguranjem Životni kasko. 

Uz policu Životni kasko tu smo za vas kroz sve što život donosi.

Osigurajte svoju budućnost već danas.

Klikni ovdje!