Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Generali osiguranje sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

Generali osiguranje i Hrvatski nogometni savez sklopili su sponzorsku suradnju, kojom Generali postaje jedan od vodećih sponzora. Suradnju su okupljenima su na prigodnoj konferenciji za medije ispred HNS-a predstavili glavni tajnik saveza g. Zorislav Srebrić i izbornik A nogometne reprezentacije g. Slaven Bilić te čelnik sponzora g. Georg Engl, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

G. Srebrić tom je prilikom naglasio da je u današnje vrijeme gotovo nemoguće ostvariti sportski uspjeh bez adekvatne sponzorske podrške. „Ovo je Vaše ulaganje u budućnost“, izjavio je g. Srebrić i čestitao g. Englu predsjedniku Uprave Generali osiguranja na potpisivanju sponzorskog ugovora.

Generali u kontinuitetu tradicionalno podupire prestižna kulturna, socijalna i sportska događanja te organizacije sa svrhom oplemenjivanja tržišnog nastupa. Kao jedno od najbrže rastućih osiguravateljnih društava na hrvatskom tržištu Generali obuhvaća interese i očekivanja široke javnosti. Pored toga što je Generali u poslovnom smislu usmjeren na razvoj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga, uz razumijevanje potreba građana i društva u kojem djeluje, jednako značajan kriterij je i ostavljanje upečatljivog traga u društvu o vrijednosti svojeg poslovanja.

Na globalnoj razini Generali je sportu prisutan kroz nogomet, jedriličarstvo, skijanje, moto-timove, hokej i dr., dok se u hrvatskim okvirima sponzorsko djelovanje Generalija ogleda kroz jedriličarstvo, hokej, košarku i od novoga nogomet.

Georg Engl, predsjednik Uprave Generali osiguranja izrazio je zadovoljstvo sklopljenom suradnjom: „Generali Group podupire sportske aktivnosti diljem svijeta iz razumijevanja što je sport važan stup svakog društva. Stoga nam je zadovoljstvo što smo postali partneri HNS-a i Hrvatske nogometne reprezentacije, jer možemo se složiti kako je nogomet u Hrvatskoj nacionalno blago i zato sam ponosan što Generali osiguranje ima priliku podržati njegovu budućnost. Ovo dugoročno partnerstvo upravo je signal naše predanosti zajedničkoj suradnji."