Novosti

Vrijeme čitanja: 4 min

Novosti

Generali patrola donosi vam novosti s Eura u Poljskoj

Svakodnevne reportaže i zanimljivosti s europskog prvenstva u Poljskoj
Organiziran nagradni natječaj za reportera Generali patrole

(Rovinj/Zagreb) Generali osiguranje najavilo je na konferenciji za medije Hrvatske nogometne reprezentacije projekt GENERALI PATROLA DO GOLA. Generali patrola svakodnevno će tijekom europskog prvenstva u Poljskoj iz navijačke perspektive donositi korisne i zanimljive informacije za navijače i sve pasionirane pratitelje najveće europske nogometne smotre. Zabavan i interaktivan sadržaj, poput dnevnika s putovanja i reportaža s lica mjesta, savjeta, recenzija hrane, pića, restorana i noćnog života, svakodnevno će se objavljivati na web i mobilnom portalu www.patroladogola.com i na društvenim platformama Generali osiguranja: Facebook stranici Generali osiguranje d.d. i preko Twitter računa @Generali_CRO, a sve pod budnom uredničkom paskom osebujnog Domagoja Jakopovića – Ribafisha, koji će i sam biti autor većine tekstova.

Potraži GENERALI PATROLU

GENERALI PATROLA na put kreće 7. lipnja i već idući dan posjetit će kamp Hrvatske nogometne reprezentacije u Warki pored Varšave, a potom nastavlja patrolirati Poznanom, Gdanskom i bližom okolicom do 19. lipnja donoseći brojne zanimljivosti. U Poznanu će biti organizirana i prijateljska utakmica između GENERALI PATROLE i irskih navijača, a na dane utakmica hrvatske reprezentacije GENERALI PATROLA organizirat će zabavne nagradne natječaje za hrvatske navijače na mjestima njihovog većeg okupljanja, poput gradskih trgova i okolice stadiona – stoga potražite GENERALI PATROLU!

Postani član GENERALI PATROLE!

GENERALI PATROLA organizira nagradni natječaj "Izvještavaj s Eura 2012!" u razdoblju od 25. svibnja do 3. lipnja 2012., pružajući jedinstvenu mogućnost najvatrenijem hrvatskom navijaču da se pridruži ovoj navijačkoj avanturi i direktno izvještava s europskog prvenstva u Poljskoj iz prvih redova. Svaki sudionik nagradnog natječaja treba dokazati da upravo on kao najvatreniji navijač hrvatske reprezentacije zaslužuje se pridružiti GENERALI PATROLI. Pritom je potrebno kreirati svoj osobni navijački profil na Generali Facebook stranici u sklopu aplikacije "Izvještavaj s Eura 2012!", uploadati fotografiju kojom sudionik dokazuje da je najvatreniji navijač hrvatske reprezentacije, predstaviti se u 140 znakova i prikupiti najveći broj glasova glasača. Prvih deset natjecatelja nagradnog natječaja ulaze u finale između kojih će žiri GENERALI PATROLE odabrati pobjednika natječaja po kriterijima maštovitosti i kreativnosti osobnog predstavljanja. Pobjedniku preostaje brzo spakirati stvari i putovnicu te krenuti u navijačku avanturu života!