Novosti

Vrijeme čitanja: 3 min

Novosti

Putno osiguranje 2GO sada uz 25% popusta za bezbrižno putovanje

Ne čekajte zadnji čas – ugovorite povoljnije i na vrijeme Putno osiguranje 2GO na www.generali.hr webshopu za Vaše bezbrižno putovanje i odmor u inozemstvu, uz atraktivnih 25% popusta.

Ne čekajte zadnji čas – ugovorite povoljnije i na vrijeme Putno osiguranje 2GO na www.generali.hr webshopu za Vaše bezbrižno putovanje i odmor u inozemstvu, uz atraktivnih 25% popusta.

Ugovaranjem osnovnog paketa Putno osiguranje 2 GO u slučaju nezgode pokrivena je većina mogućih troškova, poput: naknade troškova liječenja za razdoblje boravka i puta u inozemstvu do ukupnog iznosa od 10.000, 20.000 ili 30.000 eura ovisno o destinaciji, potom prijevoza osiguranika s mjesta nesreće u bolnicu i repatrijacije osiguranika.

Za skijaše je pripremljen prošireni paket koji pored prijevoza osiguranika s mjesta nesreće u bolnicu i repatrijacije osiguranika, također pokriva i troškove dnevne naknade već od 15 eura za svaki neiskorišteni dan ski-passa u slučaju nezgode s posljedicama bolničkog liječenja u trajanju dužem od tri dana. Troškovi liječenja za razdoblje boravka i puta u inozemstvu za skijaše naknađuju se do ukupnog iznosa od 10.000 eura.

Uz Putno osiguranje 2GO mogu se ugovoriti i dopunska osiguranja kojima dodatno ublažavate posljedice raznih nezgoda. Informirajte se o detaljima ponude. Policu Putno osiguranje 2GO možete ugovoriti brzo i jednostavno na web stranici www.generali.hr. Premiju osiguranja možete platiti online karticama American Express®, MasterCard®, Visa i Diners.

Ne brinite, odmorite se i uživajte, sretan Vam put.