Novosti

Vrijeme čitanja: 4 min

Novosti

Nevjerojatno iskustvo uz Generali osiguranje

Generali osiguranje odredilo je ove godine ambiciozan cilj. Izrečeno nije pretenciozan zaključak ako se uzme u obzir da je Generali slogan svoje kampanje za autokasko osiguranje ''Nevjerojatno! Čuda se događaju!'' primijenio na vlastito poslovanje, ali i na nagradnu igru čijem će finalnom pobjedniku omogućiti ni više ni manje nego put do svemira!

Naime, Generali osiguranje je u sklopu ovogodišnje promocije novih proizvoda autokasko osiguranja kojim omogućava povrat od 10% premije punog autokaska u slučaju da nema šteta, te Mini kaska po iznimno pristupačnoj cijeni, odlučilo omogućiti svim ugovarateljima punog ili Mini autokasko osiguranja osobnog vozila da se u razdoblju od 18.03. do 31.12.2010 uključe u nagradnu igru Generali osiguranja i American Expressa.

PUT DO SVEMIRA
Nagradna igra bliži se finalu, pa je Generali na press eventu za novinare okupio finaliste ove nevjerojatne nagradne igre, predstavnika agencije za space turizam Incredible Adventures i svoje partnere u projektu American Express. Gostima su se tako obratile vodeće osobe iza ovog projekta, predsjednik Uprave Generali osiguranja g. Michele Cirieco, dott., te voditelj odjela za marketing i odnose s javnošću g. Damir Vukić. Kao poseban gost iz SAD-a gdje će se nagrada i realizirati bio je g. Greg Claxton, predstavnik specijalizirane agencije za space turizam – Incredible Adventures.

Prezentirajući ideju projekta predstavnici Generali osiguranja naveli su da vođeni sloganom „Nevjerojatno! Čuda se događaju!“ ništa manje od do sada nedoživljene avanture putovanja u svemir nisu mogli ponuditi autokasko osiguranicima. G. Michele Cirieco, dott., predsjednik Uprave Generali osiguranja, istaknuo je: «Vođeni željom da inovativnim rješenjima pružimo dodatne vrijednosti našim klijentima u Generaliju smo oblikovali jedinstvene i pristupačne proizvode autokasko osiguranja, pružajući svakom našem klijentu višestruke pogodnosti da kao odgovorni vozač samostalno utječe na još povoljniji iznos premije punog autokaska kroz njezin povrat od 10% u slučaju da nema šteta. Iskusni vozači iznad 40 godina, pored mogućnosti povrata premije od 10%, već u startu ugovaranjem punog kasko osiguranja mogu ostvariti i dodatnu povoljniju cijenu premije od još 10%. Prikladna alternativa ugovaranju punog kaska osiguranja dolazi u vidu novog proizvoda Generali osiguranja «Mini kasko» kojeg karakterizira pristupačan iznos premije u rasponu od 589,60 kn do 1.089,00 kn. Ovu 2 / 2 jedinstvenu ponudu proširili smo ekskluzivnim nagradnim programom za naše klijente koji će jednom od njih pružiti privilegiju doživljaja uistinu nevjerojatnog iskustva putovanja do svemira.»

«Izuzetno nam je drago da sudjelujemo u ovoj nagradnoj igri, budući da ona i za nas predstavlja novo i jedinstveno iskustvo. S druge strane, naše sudjelovanje je i logično. Naime, American Express brend, a čiji izdavatelj za hrvatsko tržište je PBZ Card, je brend koji je tijekom desetljeća postojanja postao sinonim za vrhunsku kvalitetu i bogatu tradiciju u kartičnom poslovanju, ali isto tako i za inovativnost, a bez koje je i budućnost, koju simbolizira 'put do svemira', nezamisliva. Upravo stoga, drago nam je da s brojnim nagradama sudjelujemo u ovom neponovljivom projektu, a koje će i nagrađenom dobitniku donijeti jedinstveno iskustvo putovanja do svemira», istaknuo je g. Mario Jurišić, član Uprave PBZ Carda.

Iskustva u pripremi ovog nesvakidašnjeg putovanja vizionarski autentično prenio je g. Claxton, i sam pasionirani pilot, pod čijom će organizacijom prvi Hrvat otputovati ni manje ni više nego u posjet zvijezdama.

Na ovu jedinstvenu, jednom u životu, avanturu dobitnik će se upustiti uz iskusnog, profesionalnog pilota vrhunske američke agencije Rocketship Tours. Za sve one, koji pomisle da je sve bio samo san, ovaj će se podvig i nezaboravni prizor kojima će svjedočiti tijekom 30-minutnog suborbitalnog leta na visinu od 61 kilometra, snimati i kamerom, dajući pobjedniku jedinstveni i neponovljivi suvenir iz samog svemira.

Jedan će naš sugrađanin zaista dobiti to nezaboravno iskustvo. Proglašenje dobitnika glavne nagrade održat će se 25.01.2011. godine u Areni Zagreb te će se tada saznati koji sretnik ili sretnica oblači odijelo astronauta i sjeda u revolucionarnu sub-orbitalnu letjelicu Lynx Marc 1 te poput likova iz SF filmova leti do svemira!