Novosti

Vrijeme čitanja: 2 min

Novosti

Generali osigurateljni partner utrke Tour of Croatia

Tour of Croatia međunarodna je biciklistička utrka koja se održava od 19. do 24. travnja 2016.

Ovogodišnje drugo izdanje utrke održava se u 6 etapa, duljine preko 1.000 kilometara, a prolazi kroz više od 100 mjesta. HRT i Eurosport izravno će prenositi utrku, a TV prijenos će emitirati i brojne televizijske postaje sa svih strana svijeta. Za titulu najboljeg biciklirat će natjecatelji timova iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), među kojima su neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda.

Organizatori predstavljaju Tour of Croatia kao događanje koje želi postati važan dio ukupne turističke ponude te jedan od glavnih motiva za razvoj cikloturističke ponude i dolazak cikloturista te dodatnog unaprijeđenja imidža Hrvatske u svijetu.

Georg Engl, predsjednik Uprave Generali osiguranja naglasio je: „Generali rado podupire istaknute manifestacije važne za društvo u kojem poslujemo. Stoga nam je zadovoljstvo dati osigurateljnu podršku utrci Tour of Croatia, koja već u svom drugom izdanju iskazuje snažan potencijal daljnjeg razvoja te postaje nezaobilazan događaj na sportskoj mapi.“

„Tour of Croatia jedan je od najznačajnijih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj, što potvrđuje interes brojnih poznatih biciklističkih timova te medija koji će sliku iz Hrvatske prenositi na čak šest kontinenata. Ne čudi tako ni velika podrška koju je Tour of Croatia dobio od institucionalnih partnera i sponzora, i to sve samo u dvije godine koliko se ova utrka održava u Hrvatskoj. Ovakvo zahtjevno događanje ne bi bilo moguće organizirati na najvišoj razini kvalitete bez podrške partnera i sponzora, među kojima se ističe i Generali. Ovom prilikom zahvaljujem na pomoći i podršci i vjerujem da ćemo i ubuduće uspješno surađivati“, izjavio je Vladimir Miholjević, sportski i tehnički direktor utrke.

Više informacija, fotografije i video materijale potražite na nekim od službenih stranica Tour of Croatia:

Službene internetske stranice: www.tourofcroatia.com
Službeni YOUTUBE kanal: https://goo.gl/eks0pd
Službene FACEBOOK stranice: https://goo.gl/d1OjnN
Službeni FLICKR profil: https://goo.gl/4ovT92