Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Otvorena poslovnica Generali osiguranja u Vukovaru

(Vukovar) Generali osiguranje otvorilo je poslovnicu u Vukovaru, na adresi Nikole Andrića 14, što je daljnji korak u razvoju poslovanja jedne od najbrže rastućih osiguravateljnih kuća u Hrvatskoj usprkos razdoblju stagnacije tržišta.

Svečanom otvorenju poslovnice prisustvovali su predsjednik Uprave Generali osiguranja Dott. Michele Cirieco, gradonačelnik Grada Vukovara g. Željko Sabo te g. Ivica Kordić, direktor regije Slavonija Privredne banke Zagreb d.d. uz nazočnost brojnih uzvanika iz javnog i gospodarskog života Grada Vukovara. Time je građanima Vukovara od sada dostupna ponuda Generali osiguranja, jednog od globalnih lidera u osiguranju, u vidu inovativnih proizvoda i usluga: raznih oblika mješovitog životnog osiguranja, osiguranja u korist djece, nezgode do osiguranja kuće i kućanstva, motornih vozila, osiguranja malog i srednjeg poduzetništva odnosno industrije i dr. Proizvodi Generali osiguranja nalaze se i u ponudi Privredne banke Zagreb d.d. s kojom Generali ostvaruje uspješnu dugogodišnju suradnju kompletirajući bankarske proizvode širokom paletom osiguravateljnih rješenja.

Partnerski nastup Generali osiguranja i Privredne banke Zagreb oplemenjen je zajedničkim doprinosom sredstava za potrebe izgradnje kompleksa dječjeg igrališta otvorenog u centru grada Vukovara između šetališta Vuke i Olajnice početkom godine, čime Generali i na taj način želi ostaviti trag u društvu o vrijednostima koje promiče u poslovanju.

Gradonačenik Grada Vukovara g. Željko Sabo pozdravio je dolazak Generali osiguranja u Vukovar kao garanciju sigurnosti i primjer u pružanju osigurateljnih usluga, koji će zasigurno obogatiti financijsku ponudu na korist svih građana.

Dott. Michele Cirieco, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d., ovom prilikom je izjavio: «Osobito mi je zadovoljstvo i službeno proglasiti ured Generali osiguranja u Vukovaru otvorenim. Želja nam je da i u Vukovaru budemo prepoznati za pouzdanog partnera pri planiranju sigurne budućnosti, jer nasljeđe bogate tradicije od 180 godina poslovanja obvezuje nas promicati vrijednosti koje čine samu bit djelovanja Generalija: dosljedna i aktivna zaštita te skrb o našim osiguranicima.»