Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Nogometni reprezentativci vam pakiraju stvari za Poljsku

Nemojte se iznenaditi ako Vam se na vratima stana iznenada pojave slavni nogometaši Rakitić, Ćorluka i Šimunić te počnu pakirati Vaše stvari. Ne, nisu došli odnijeti svu Vašu odjeću već povesti Vas da ih bodrite u Poljskoj.

Dio je to priče u čijim su se glavnim ulogama našli naši proslavljeni reprezentativci u novom TV spotu snimljenom za Generali osiguranje kojim promovira novu nagradnu igru "Navijaj u Poljskoj uz Generali autokasko".

Upravo uz Generali autokasko osiguranje put u Poljsku, baš kao i svako drugo putovanje je sigurno, ali i isplativo jer za ugovaranje police Generali Punog ili Mini kasko osiguranja u razdoblju od 2. travnja do 10. lipnja 2012. Generali svaki tjedan izvlači sretnog dobitnika kojeg vodi u Poljsku na tribine da bodri naše reprezentativce u susretu sa Španjolskom. Također, uz svaku ugovorenu policu Punog ili Mini kasko osiguranja Generali daruje INA karticu u vrijednosti 200 kn. Za ugovaratelje Punog kasko osiguranja samo Generali i ove godine uobičajeno vraća 10% obračunate neto premije po isteku osigurateljnog razdoblja u slučaju da štete nema.

Prepoznavši važnost sporta u Hrvatskoj, Generali osiguranje tradicionalno podržava hokej, košarku i jedriličarstvo, te od nedavno i nogomet postavši sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, a time i svih njegovih nogometnih reprezentacija. Tako je i nastala suradnja na ovom TV spotu čiji koncept, kao i koncept cijele kampanje potpisuje agencija Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe.

Kako su se nogometaši snašli u novim, za njih neobičnim ulogama i kakve su bile reakcije „bračnog para“ kada su ih ugledali na vratima, pogledajte na malim ekranima i na web stranici www.generali.hr.

Foto galerija uz priopćenje

Video Galerija uz priopćenje sa TV spotom