Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil

Provjerite cijenu o kojoj se priča!

Saznajte više

Kasko osiguranje vozila

Inovativnim pristupom pri određivanju premije, pored uvriježenih tehničkih parametara vozila, u Generali osiguranju vrednujemo i osobine vozača pojedinca: vašu vještinu i odgovornost u vožnji nagrađujemo višestrukim pogodnostima.

Saznajte više

AO Paketi

Provjerite atraktivne dopunske pakete uz policu Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobno vozilo.

Saznajte više

Djelomični kasko

Imate specifične zahtjeve?

Generali Vam pruža mogućnost odabira kombinacije pokrića djelomičnog kasko osiguranja motornih vozila upravo prema Vašim potrebama!

Saznajte više

Auto Bonus Protektor

Jedinstveno dodatno pokriće na polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti uz koje Vaš bonus i cijena police ostaju isti, čak i ukoliko skrivite prometnu nezgodu.

Saznajte više

AO Plus

Dopunsko osiguranje za proširenje naknade nematerijalne štete i na vozača u slučaju nezgode.

Saznajte više

Autoasistencija

Generali automobilska asistencija uvijek je uz Vas, pružajući Vam bezbrižnost i pomoć na cesti u slučaju kvara vozila, prometne nezgode ili čak i u pomalo nes(p)retnim situacijama poput gubitka ključeva od vozila, zaključavanja ključeva od vozila u vozilu, nestanka goriva u tijeku vožnje do punjenja spremnika goriva neodgovarajućim gorivom.

Saznajte više

Osiguranje od nezgode

Ovim dragovoljnim osiguranjem uz policu Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti ili kasko osiguranja - već od 29,40 kn/ 3,90 EUR godišnje i vozač i putnici će biti osigurani od posljedica nesretnog slučaja u vozilu za vrijeme vožnje. Sve što trebate je izabrati osiguranu svotu.

Saznajte više