Novosti

Vrijeme čitanja: 2 min

Novosti

KHL Medveščak i nadalje pod okriljem Generali osiguranja

KHL Medveščak i Generali osiguranje potvrdili su nastavak sponzorske suradnje, koja seže od početka fenomena Medveščaka, što je potvrda ostvarenja vizije i razvoja kluba koji je ubrzo postao oglednim primjerom uspješne sportske priče.

Generali osiguranje tijekom dosadašnjeg razdoblja partnerski je podupiralo i sve atraktivne klupske inicijative, koje su redom izazivale osobitu pažnju javnosti: od uzbudljivih nastupa u zagrebačkoj Areni, pa do krunskog događanja – hokejskih utakmica u jedinstvenom okruženju amfiteatra u Puli. Stoga je podrška KHL Medveščak u novoj izazovnoj natjecateljskoj sezoni 2013/14., od sada u sklopu prestižne ruske profesionalne hokejske lige KHL, prirodan slijed ovog uspješnog zajedničkog partnerstva.

Damir Gojanović, predsjednik KHL Medveščak, zahvalio je Generali osiguranju: „Iznimno me raduje da će Generali i iduće sezone bit uz naš klub. Ovo poslovno-sportsko prijateljstvo traje već petu sezonu što je dokaz kako smo, mi u klubu i naši prijatelji u Generaliju, jedni u drugima našli istinske i iskrene partnere i svakako prijatelje. Posebno me raduje činjenica što znam kako će i u ovoj sezoni Generali ponuditi razne zanimljivosti i aktivacije za naše navijače te će tako i atmosfera uz led biti jednako uzbudljiva! Vjerujem da će ovo partnerstvo trajati još dugo na korist kluba, Generalija i naših navijača.“

Georg Engl, predsjednik Uprave Generali osiguranja zadovoljno je naglasio: „Nastavak uspješne partnerske suradnje s KHL Medveščak posebice raduje iz razloga što ćemo u nadolazećoj sezoni svjedočiti kako naši Medvjedi „grizu“ u jednoj od najboljih svjetskih hokejskih liga - ruskoj KHL ligi, čiji početak željno iščekujemo. Jednako kao i dosad, Generali osiguranje bit će pouzdan partner klubu i sve što treba je pridružiti se vjernoj publici u gromoglasnom bodrenju Medvjeda, koji će nas zauzvrat nagraditi atraktivnim igrama. Uživajmo zajedno u vrhunskom hokeju koji nas očekuje!“

Pored toga što je Generali u poslovnom smislu usmjeren na razvoj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga, uz razumijevanje potreba građana i društva u kojem djeluje, Generali tradicionalno podupire i prestižna sportska, kulturna i društvena događanja te organizacije. Na globalnoj razini Generali je sportu prisutan kroz nogomet, motociklizam, jedriličarstvo, skijanje, hokej i dr. Stoga sponzorski potpis Generali osiguranja u Hrvatskoj naravno nose Hrvatska nogometna reprezentacija, KHL Medveščak, Uskršnja regata i KK Split.