Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Generali osiguranje uručilo 100.000 kn na American Express kartici dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!»

(Zagreb, 16. listopad 2011.) Generali osiguranje svečano je uručilo glavnu nagradu dobitniku nagradne igre «Sigurnost u centru pažnje!» 100.000 kn na American Express potrošačkoj kartici. Sretni dobitnik je g. Mate Petrović kome je nagrada uručena prije početka hokejaške utakmice KHL Medveščak u Domu sportova.

«Sigurnost u centru pažnje!» bila je nagradna igra koja je promovirala proizvod punog kasko osiguranja motornih vozila i sigurnost u vožnji u sklopu koje se nagrađivalo povjerenje osoba koje su bile pokazale interes za ugovaranjem Generali kaskopolice motornih vozila. U skladu s temeljnom porukom proizvoda Generali autokasko osiguranja koji omogućava jedinstveni povrat od 10% premije punog autokaska u slučaju da nema šteta, Generali je sudionicima nagradne igre omogućilo i osvajanje ukupno 1.241 vrijedne nagrade, od čega je glavna nagrada bila 100.000 kn na American Express potrošačkoj kartici.

Pod dojmom osvajanja vrijedne nagrade g. Petrović je izjavio: «Oduševljen sam osvajanjem glavne nagrade, to je stvarno nesvakidašnji doživljaj. Ostalim mojim prijateljima sada je žao što sami nisu sudjelovali, no raduju se zajedno samnom.»

Ipak, Generali osiguranje već priprema novo veliko iznenađenje: nagradni natječaj «Lavlje srce» s ciljem nagrađivanja najaktivnijih, najangažiranijih, najsrčanijih navijača KHL Medveščaka. Sudionicima u nagradnom natječaju koji započinje 17. listopada 2011. pruža se mogućnost osvajanja vrijednih tjednih, mjesečnih i Glavne sezonske nagrade tijekom natjecanja KHL Medveščak u sezoni EBEL lige 2011/2012. Natječaj će biti proveden u formi koja prati aktivnosti korisnika za koje osvajaju bodove na Internet stranici www.lavljesrce.hr.