Novosti

Vrijeme čitanja: 3 min

Novosti

Putno osiguranje 2GO - 1 klik do 50% popusta za 100% sigurnosti

Putem www.generali.hr ugovaranje putnog osiguranja je brzo i jednostavno uz ekskluzivnih 50% popusta za pojedinačno osiguranje već od 29 kuna za 8-dnevno putovanje.

Kako toliko željene praznike i odmor ništa ne bi pokvarilo, potrebno je na vrijeme misliti na sve. Stoga ako doista želite uživati u čarobnom adventskom ozračju ili u skijanju na savršenom snijegu, iz Generali osiguranja poručuju: ne krećite na put u inozemstvo bez putnog osiguranja!

Sve može biti stvarno brzo gotovo jer Putno osiguranje 2 GO na internetskoj stranici www.generali.hr ugovarate jednostavno i povoljno.

U slučaju nezgode pokrivena je većina mogućih troškova, a uz ekskluzivnih 50 % popusta, osnovni paket Putno 2GO za pojedinačno osiguranje u trajanju od 8 dana moguće je ugovoriti već od 29 kuna pri čemu su pokriveni troškovi liječenja za razdoblje boravka i puta u inozemstvo do ukupnog iznosa od 10.000 eura, prijevoz osiguranika s mjesta nesreće u bolnicu i repatrijacija osiguranika.

Za one koji se skijanjem izlažu dodatnim „opasnostima“ pripremljen je prošireni paket već od 32 kune za pojedinačno osiguranje u trajanju od 8 dana koji također pokriva i troškove dnevne naknade već od 15 eura za svaki neiskorišteni dan ski-passa u slučaju nezgode s posljedicama bolničkog liječenja u trajanju dužem od tri dana.

Uz Putno osiguranje 2GO mudro bi bilo ugovoriti i dopunska osiguranja kojima dodatno ublažavate posljedice raznih nezgoda. Automobilska asistencija korisna je pomoć pri rješavanju eventualnih teškoća s vozilom pri putovanju, poput jednostavnih popravaka na licu mjesta ili vuče do servisa te garažiranja automobila u slučaju čekanja hitne dostave dijelova. Dopunsko osiguranje od nezgode omogućava Vam u slučaju trajnog invaliditeta isplatu naknade ovisno o postotku invaliditeta. Za slučaj ozlijedite li nekoga nehotice ili mu uništite neke stvari, tu je osiguranje privatne odgovornosti.

Putujete li zrakoplovom, moguća je situacija kašnjenja ili čak trajnog gubitka prtljage. Ugovaranjem dopunskog pokrića osiguranja prtljage u zrakoplovnom prijevozu ostvarujete pravo na fiksnu naknadu. Skijaši pak mogu dopunski ugovoriti i dnevnu naknadu od 15 EUR po danu za vrijeme nošenja gipsa, počevši od 15-tog dana nošenja.

Dodatne popuste na ukupnu premiju moguće je ostvariti za ugovaranje Obiteljskog osiguranja koje vrijedi za 2 do 5 članova, uz uvjet da se odaberu isti rizici po polici. Dodatna pogodnost je informiranje putem centra za pomoć Europ Assistance, partnera Generali osiguranja. Naime, na dežurnom telefonu 00361 458 44 36 možete saznati svaku potrebnu informaciju prije polaska ili za pomoć kod nastanka osiguranog slučaja.

Ne brinite, odmorite se i uživajte, sretan Vam put.

Generali osiguranje