Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 1 min

Priopćenja za medije

Generali ugostio stručni stožer HNS-a

Redovnu press konferenciju izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov stožer održali su u prostorijama svog sponzora Generali osiguranja.

U uvodu konferencije predsjednik Uprave Generali osiguranja g. Georg Engl osvrnuo se na dosadašnje rezultate sponzorstva prema Hrvatskom nogometnom savezu, prvenstveno ističući projekt Generali patrola do gola, te zaželio uspjeh u pripremnom periodu reprezentacije. Izbornik g. Štimac predstavio je zatim ekipu za predstojeće utakmice u kojem se nalaze i dva nova imena: Dario Krešić i Sammir. S njega su ispali Ivan Kelava i Mladen Petrić koji je bio ozlijeđen posljednjih nekoliko tjedana.

Kako je i bilo za očekivati najviše polemike bilo je oko Sammirovog priključenja momčadi, pa je to izbornik posebno objasnio: "On nam može pomoći. Naša su očekivanja od njega velika u kontekstu onoga što želimo napraviti od ove reprezentacije. Cijela hrvatska javnost zna kakvi su njegovi igrački kapaciteti.“

Ugodno druženje u Generali osiguranju nastavljeno je i nakon press konferencije gdje se komentirao jako dobro prihvaćeni projekt Generali patrola do gola koja je pratila reprezentaciju na EURO 2012 u Ukrajini i Poljskoj. Preko 6000 fanova na Facebook stranici, kao i čitači bloga pratili su zgode koje su se putem dešavale veseloj ekipi predvođenoj Domagojem Jakopovićem poznatijim kao Ribafish. Projekt koji je organiziran primjer je ležernog, nenametljivog, ali zato iznimno zabavnog i edukativnog načina kako se promiču benefiti sponzora, ali i nogometne vrijednosti u cijelosti.