Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Izjava

Milano - Assicurazioni Generali izvješćuje kako je suspendirao g. Luciana Cirinu, regionalnog službenika za Austriju i CEE (ACEE), s trenutnim učinkom i do daljnjeg.

Generali navodi da, kao što je priopćeno g. Lucianu Cirini, tijekom ovog razdoblja suspenzije sve statutorne ili ugovorne obveze koje se odnose na njegov radni odnos ostaju u potpunosti valjane, kao što su sve odgovornosti vezane za zaštitu povjerljivih podataka kompanije, kontinuirano poštivanje svih internih pravila i politika, uključujući pravila koja definiraju odnose s medijima, financijskim analitičarima, rejting agencijama, investitorima i ostalim tijelima, kojima će upravljati isključivo posebno određene funkcije unutar Društva.

Kako je podijeljeno tijekom današnjeg sastanka odbora, g. Giovanni Liverani, izvršni direktor Generali Njemačke, preuzet će dužnost privremenog regionalnog službenika ACEE-a s trenutnim učinkom.
 

                                                                                                  #  #  #

 

 

GENERALI GRUPA

Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe – jednog od svjetskih lidera davatelja usluga osiguranja i upravljanja imovinom. Osnovan 1831. godine, Generali je prisutan u 50 zemalja svijeta, s ukupnim premijskim prihodom od 75,8 milijardi eura u 2020. godini. S više od 75 000 zaposlenika i 67 milijuna klijenata širom svijeta, Grupa ima tržišni položaj u Europi i sve veću prisutnost u Aziji i Latinskoj Americi. Predanost održivosti jedan je od pokretača strategije Generali Grupe, koja je nadahnuta ambicijom da svojim klijentima bude Lifetime/ životni partner i nudi inovativna i prilagođena rješenja.