Obavijest klijentima Izvor osiguranja o prijenosu portfelja osiguranja Izvor osiguranje d.d. na društvo Generali osiguranje d.d.


 

Poštovani klijenti Izvor osiguranja d.d.,

GENERALI OSIGURANJE d.d. ovim putem želi informirati klijente o prijenosu ugovora o osiguranju*

osiguratelja IZVOR OSIGURANJE d.d na GENERALI OSIGURANJE d.d. kao novog osiguratelja, s početkom 30. travnja 2020. godine.

Što to znači za klijente Izvor osiguranja?

Sva prava i obveze iz vašeg ugovora o osiguranju prethodnog osiguratelja IZVOR OSIGURANJE d.d. u cijelosti su prenesena na GENERALI OSIGURANJE d.d. kao novog osiguratelja. Prijenos nema učinka na dosadašnja prava i obveze, koja ostaju na snazi u neizmijenjenom obliku i sadržaju.

Sada ste i vi pod okriljem lava

Dobrodošli! Generali osiguranje d.d. član je Generali Grupe, jednog od globalnih osigurateljnih lidera, a usmjerenost na klijenta smisao je našeg poslovanja. Pridajemo pažnju razvoju modernih tehnologija i unaprjeđenja usluge, što nam omogućava biti vam na raspolaganju u pravom trenutku. Želja nam je biti vaš Lifetime - cjeloživotni partner u situacijama u životu kada je to najpotrebnije i nastaviti voditi brigu o čuvanju vaših vrijednosti, kako bismo vam pružili podršku u planiranju novih životnih i poslovnih uspjeha.

Za sve vaše upite na raspolaganju smo vam putem našeg Kontakt centra, Tel. 01 4600 400 (radnim danom 8-18h), e-mail: info.hr@generali.com, te ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Vaše Generali osiguranje d.d. #LifeTimePartner

*GENERALI OSIGURANJE d.d. 15. listopada 2019. godine sklopilo je Ugovor o prijenosu imovinske cjeline s društvom IZVOR OSIGURANJE d.d., sa sjedištem u Zagrebu, Trpinjska 9, OIB: 02951724955 (“IZVOR OSIGURANJE d.d.”) (“Ugovor o prijenosu imovinske cjeline”). Na temelju Ugovora o prijenosu imovinske cjeline i odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga („HANFA”) klasa: UP/I 974-02/19-01/26, urbroj: 326-01-22-20-10 od 16. siječnja 2020. godine, GENERALI OSIGURANJE d.d. je u skladu s odredbama Zakona o osiguranju preuzelo portfelj osiguranja kojeg čine ugovori o osiguranju koje je sklopilo IZVOR OSIGURANJE d.d.

Kontaktirajte nas

Vaš postojeći osobni osigurateljni savjetnik i dalje Vam je na raspolaganju putem telefona ili e-maila.

Za sve Vaše upite na dostupni smo vam i putem našeg Kontakt centra:

  • pozivom na telefon 01 4600 400 (radnim danom 8-18h)
  • putem e-maila: info.hr@generali.com,
  • za prijavu štete pošaljite e-mail na stete.hr@generali.hr.
  • slanjem pošte na adresu Generali osiguranje d.d., Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb

Informirajte se o našim proizvodima i uslugama posjetom stranici www.generali.hr gdje, prema mogućnosti, možete prijaviti i štete online.

Pratite nas preko našeg weba i društvenih mreža za nove obavijesti.