Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 2 min

Priopćenja za medije

Generali osiguranje otvorilo novi ured u Šibeniku

Otvorenje ureda ekskluzivne agencije za zastupanje Generali osiguranja u Šibeniku, na adresi Stjepana Radića 79, nova je etapa daljnjeg razvoja na području srednje Dalmacije ovog jednog od najbrže rastućih osiguravatelja u Hrvatskoj.

Nastavak je to inicijative Generali osiguranja koje honorira samostalno poduzetništvo svojih najistaknutijih djelatnika te im uz kontinuitet bliske suradnje pruža snažnu potporu pri uspješnom poslovnom osamostaljenju. Tako su građanima Šibenika i okolice od danas dostupniji proizvodi i usluge ovog svjetski priznatog osiguratelja, koji u svojoj ponudi pruža automobilsku odgovornost, autokasko, razne oblike mješovitog životnog osiguranja, osiguranja u korist djece, nezgode ili putno-zdravstvenog osiguranja, osiguranja kuće i kućanstva te osiguranja industrije i obrta, potresa i dr.

Pozdravljajući okupljene uzvanike, ekskluzivni zastupnik g. Ozren Mandić, koji je Generali osiguranje razvijao u Šibeniku od 2005. naglasio je: «Otvorenjem ureda ekskluzivne agencije Generali osiguranja u Šibeniku, našim sugrađanima smo bliži za uslugom široke ponude kvalitetnih rješenja osobnih i imovinskih osiguranja, od čega smo osobito specijalizirani za područje osiguranja plovila. Raduje me istaknuti kako je naš visok standard usluge razlog što su upravo naši klijenti znatno lakše podnijeli ovogodišnje zimske nepogode, jer smo brojne imovinske štete brzo i kvalitetno riješili na njihovo zadovoljstvo. Opravdano povjerenje daje nam snage da našu suradnju oplemenjujemo i u budućnosti.»

«Ambicija Generalija je i nadalje zadržati poziciju jednog od najbrže rastućih osiguravatelja na tržištu. Uvjerenja sam kako ćemo i u Šibeniku kroz poslovanje ekskluzivne Generali agencije uspješno ostvariti našu poslovnu filozofiju te da će građani prepoznati Generali osiguranje za partnera koji pouzdano brine o njihovim potrebama za financijskom stabilnosti», istaknuo je g. Robert Raguž, direktor vlastite i regionalne prodaje te član proširene Uprave Generali osiguranja.