Vijesti

Vrijeme čitanja: 1 min

Novosti

Plaćaj svoje police KEKS Pay-om: Štedi vrijeme, plaćaj #KEKSpresno!

Generali osiguranje i KEKS Pay omogućuju vam da sve svoje police osiguranja platite brzo i jednostavno koristeći uslugu aplikacije KEKS Pay režije! I to potpuno digitalno - bez naknada za korisnika i bez papira.

Ako nemate KEKS Pay aplikaciju, možete je preuzeti i pospremiti na vaše mobilne uređaje te unutar opcije KEKS Pay režije zatražiti primanje računa za premiju osiguranja selektirajući ikonu Generali osiguranja. 

Pristigle račune za fizičke osobe plaćaju se vrlo jednostavno, odabirom fakture koju želite platiti s jednim potezom prsta i bez naknada, a na vašu e-adresu po izvršenoj uplati ubrzo će stići potvrda o plaćanju. 
 
KAKO PLATITI PREMIJU PUTEM KEKS PAYA?
Za plaćanje svih računa premije osiguranja osiguranja za fizičke osobe putem KEKS Paya potrebno je učiniti sljedeće: 

  1. Preuzemite KEKS Pay aplikaciju iz Apple Store-a, Google Play Store-a ili Huawei App Gallery-a i registrirajte se (ako do sada niste koristili KEKS Pay).
  2. Unutar aplikacije odaberite opciju KEKS Pay režije i pod kategorijom "Osiguranja" odaberite logotip krilatog lava i Generali osiguranje.
  3. Pošaljite zahtjev za primanje digitalnih računa u KEKS Pay aplikaciji. 


Po odobrenju zahtjeva,  svi vaši računi za premije osiguranja stizat će u aplikaciju, te će se moći platiti brzo, jednostavno i bez naknada.