Priopćenje za medije

Vrijeme čitanja: 3 min

Priopćenja za medije

Generali osiguranje zlatni pokrovitelj XIII. Uskršnje regate

(Zagreb) Ovogodišnja 13. po redu Uskršnja regata održat će se u Hvaru od 31. ožujka do 4. travnja. Uskršnja regata u organizaciji PBZ Leasing-a i Jedriličarskog kluba “ANA” iz Jezera najveća je višednevna međunarodna regata u Hrvatskoj, čiji su zlatni pokrovitelji ove godine Generali osiguranje, Privredna banka Zagreb, Sunčani Hvar i T-Mobile.

Prva uskršnja regata održana je 1997. godine i tada je u regati sudjelovalo svega 14 jedrilica, a cilj je bio u Hvaru. Iz godine u godinu Regata raste po broju sudionika, jedrilica, novinara, prijatelja regate i sponzora. Sve to Regatu čini skladnim spojem natjecateljskog duha, poslovnog okupljanja i turističke ponude. Na Regati se tradicionalno takmiče vodeći hrvatski jedriličari pa se tako očekuje i ove godine.

Novčane nagrade dodjeljuju Privredna banka Zagreb (75.000 kuna), PBZ Leasing (15.000 kuna), Lexus (10.000 kuna), Biro data servis (10.000 kuna), a poklon bonove Generali osiguranje (za kasko osiguranje u vrijednosti od 10.000 kuna) i Ecos trgovina (u vrijednosti od 7.000 kuna za LG proizvode). Od proizvoda i usluga Sunčani Hvar dodjeljuje tjedan dana hotelskog smještaja za 2 osobe, T-mobile 10 mobilnih aparata, PBZ card dodjeljuje putovanje na Kubu za dvije osobe, Croatia Airlines avio karte, Autocesta Rijeka-Zagreb 10 ENC uređaja po 500 kuna, a Poljoprivredna zadruga Svirče daruje vino.

Najavljujući regatu ispred sponzora Generali osiguranja, Damir Vukić, Voditelj marketinga i PR-a tom prigodom je izjavio: «U svijetu jedriličarstva ime Generali ponajviše se vezuje uz regatu Barcolana, na kojoj nastupa i mnoštvo hrvatskih predstavnika. Zadovoljstvo nam je što sve snažniju poveznicu kao dugogodišnji prijatelj dijelimo i s Uskršnjom regatom, zbog čega je Generali dobro znano ime i među hrvatskim nautičarima, kao i vlasnicima brodica. Kao jedan od lidera na tržištu u segmentu osiguranja plovila, Generali i u ovoj godini nastavlja s uzlaznim trendom razvoja osigurateljnih proizvoda i usluga na zadovoljstvo osiguranika.»

Predstavnici organizatora i sponzora na konferenciji za medije: Damir Vukić (Generali osiguranje), Maja Weber (T-mobile), Petar Paštrović, (PBZ Leasing), Edvard Lesnik (Sunčani Hvar), John Knezović (Privredna Banka Zagreb).