Otvorena radna mjesta

Želite li raditi u okruženju u kojem se potiče inovativnost i odvažnost, a preuzimanje inicijative nagrađuje? Postanite dio uspješnog tima Generali osiguranja d.d., dijela Generali Grupe osnovane 1831. i jedne od vodećih osigurateljnih grupacija u svijetu. Više od 70.000 zaposlenika grupacije u 50 zemalja skrbi o 65 milijun klijenata. Naša ambicija jest biti Lifetime/ cjeloživotni partner svojim klijentima, u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja.

Naša ambicija je biti partner klijentima u svim fazama njihova života te kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja utjecati na poboljšanje kvalitete života ljudi. Pomoću strukturiranog programa uvođenja novih zaposlenika u poslovanje, dijeljenjem znanja i najboljih praksi iz naše globalne mreže, osiguravamo Vam okružje za vlastiti razvoj i uspjeh.

Prepoznajete li se u našem načinu rada, zanimat će Vas kako tražimo zaposlenika otvorenog novim iskustvima i prilikama. Za pregled otvorenih radnih mjesta pristupite sljedećim linkovima:

Otvorene zamolbe

Studentski poslovi