Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil: provjerite cijenu o kojoj se priča!

O osiguranju
Informativni izračun

Prvo obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil oblikovano po mjeri i želji vozača – po cijeni stvorenoj za Vas!

Provjerite cijenu o kojoj se priča u Vama najbližem Generali uredu

Generali osiguranje - od sad pod obavezno!

Što se mora nije teško, jer zakonom je propisano kako su svi vlasnici ili korisnici motornih vozila obvezni ugovoriti osiguranje od automobilske odgovornosti. Neka od sada obveza postane ugodnija, jer ugovaranjem Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil možete ostvariti atraktivan popust, ovisno o dobi i tipu osiguranika, godinama bez šteta te načinu plaćanja.

Kao sudionik u prometu ugovaranjem obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu:

 • u slučaju prometne nezgode Generali umjesto vozača plaća štetu nastalu na automobilu treće osobe, ako je do prometne nezgode došlo vlastitom krivnjom;
 • pravo na naknadu štete imaju samo suputnici koji se nalaze u vozilu koje je skrivilo prometnu nezgodu i sve osobe koje se nalaze u drugom vozilu koje sudjeluje u prometnoj nezgodi.

Povjerite nam brigu o sigurnosti Vašeg vozila i suputnika, te koristite brojne prednosti koje Vam se pružaju:

 • priznavanje do sada stečenog bonusa kojeg ste imali kod drugog osiguratelja;
 • plaćanje premije gotovinom, uplatom na račun i kreditnim karticama jednokratno ili na rate
 • odobravanje popusta za osobe kojima je utvrđeno tjelesno oštećenje 80% i za HRVI Domovinskog rata;
 • ugovaranje osiguranja vozača i putnika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode);
 • ugovaranje AO-plus osiguranja za vozača od posljedica nesretnog slučaja kada je za nastalu nezgodu odgovoran vozač.

Dopunska osiguranja

Za višestruko sigurniju vožnju uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobno vozilo ugovorite, pojedinačno ili kombinirano, sljedeće pakete dopunskih osiguranja po posebno atraktivnim cijenama:

 • Paket CARE uključuje osiguranje od nezgode za vozača i putnike uz osigurane svote po osobi 40.000 kn za slučaj smrti te 80.000 kn za slučaj trajnog invaliditeta i osiguranje automobilske asistencije Mali paket.
 • Paket PROTEKT uključuje osiguranje Auto Bonus Protektor na osiguranu svotu 5.000 kn i osiguranje AO Plus
 • Dopunsko osiguranje od nezgode za vozača i putnika: dragovoljno osiguranje uz policu Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, već od 29,40 kuna godišnje.
 • Autoasistencija: pomoć na cesti Vam je na dohvatu već uz jedan telefonski poziv.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na interesu za ugovaranje obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil koje Vam donosi atraktivan popust, ovisno o dobi i tipu osiguranika, godinama bez šteta te načinu plaćanja.

Provjerite cijenu o kojoj se priča popunjavanjem formulara u nastavku.

Za dodatne informacije na raspolaganju Vam je Kontakt centar Generali osiguranja na telefon 01/ 4600 400 ili posjetite naš najbliži ured.

Informativni izračun premije Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil

* Polja označena zvjezdicom molimo obavezno popunitiDodatna pokrića


Za višestruko sigurniju vožnju uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobno vozilo ugovorite, pojedinačno ili kombinirano, sljedeće atraktivne pakete dopunskih osiguranja:

Paket CARE

 • već za 99 kn uključuje osiguranje od nezgode za vozača i putnike uz osigurane svote po osobi 40.000 kn za slučaj smrti te 80.000 kn za slučaj trajnog invaliditeta i osiguranje automobilske asistencije Mali paket.

Paket PROTEKT


 • već za 149 kn uključuje osiguranje Auto Bonus Protektor na osiguranu svotu 15.000 kn i osiguranje AO Plus.

Premija

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam