Priopćenja

16.03.2015.

Konsolidirani rezultati Generali Grupe na dan 31. prosinca 2014.

Rezultati iz 2014. obilježili raniji završetak zaokreta Generali Grupe. Svi ciljevi isporučeni godinu dana prijevremeno.

Pročitaj više »

16.01.2015.

Generali dovršava akviziciju potpunog vlasništva nad Generali PPF Holdingom. Naziv tvrtke promijenjen u Generali CEE Holding.

Trst - Generali je ostvario stopostotno vlasništvo nad Generali PPF Holdingom B.V. (GPH) stjecanjem i preostalog manjinskog udjela od 24% u vlasništvu PPF Grupe, u skladu sa sporazumima potpisanima 8. siječnja 2013. Stjecanjem potpunog vlasništva nad GPH, holding kompanija koja posluje u Srednjoj i Istočnoj Europi mijenja naziv u Generali CEE Holding B.V.

Pročitaj više »

29.10.2013.

Bankoosiguranje: Sporazum o suradnji Sberbank/Generali

Sberbank Europe i GPH, Generalijeva holding kompanija za Srednju i istočnu Europu, potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju.

Bankoosigurateljna suradnja u šest zemalja Srednje i istočne Europe.

Sberbank Europa i GPH, Generalijeva holding kompanija za Srednju i Istočnu Europu, potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju za šest zemalja regije. Sporazum su potpisali András Hámori, član Uprave zadužen za poslovanje s građanstvom Sberbanka Europe AG, i Luciano Cirinà, predsjednik Uprave GPH, u glavnom sjedištu Sberbanke za Europu u Beču.

Pročitaj više »

17.10.2013.

Nova lokacija regionalnog sjedišta Generali osiguranja za Slavoniju

Građani Osijeka od sada mogu potražiti osigurateljne usluge Generali osiguranja i na adresi Ulica Hrvatske Republike 33 u Osijeku, gdje je smješteno novo regionalno sjedište za Slavoniju. Nova lokacija Regionalne direkcije odabrana je s ciljem veće pristupačnosti građanima i korisnicima, te pružanja što kvalitetnije usluge, a posjetiteljima je otvorena u vremenu od 08 do 16 sati svakog radnog dana.

Pročitaj više »

17.12.2012.

Putno osiguranje 2GO - 1 klik do 50% popusta za 100% sigurnosti

Putem www.generali.hr ugovaranje putnog osiguranja je brzo i jednostavno uz ekskluzivnih 50% popusta za pojedinačno osiguranje već od 29 kuna za 8-dnevno putovanje.

Pročitaj više »
4 5 6

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam