Povratak na priopćenja

HNS i Generali nastavljaju zajedno

16.03.2016.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i predsjednik Uprave Generali osiguranja Georg Engl potpisali su ugovor o produljenju suradnje između dviju organizacija.

Novi višegodišnji ugovor između Generali osiguranja i Hrvatskog nogometnog saveza logičan je nastavak uspješne partnerske suradnje započete 2012. godine. Generali osiguranje tako ostaje uz sve hrvatske reprezentacije.

Generali u Hrvatskoj tradicionalno podupire kulturna, socijalna i sportska događanja i organizacije, što proizlazi iz senzibiliteta prema društvu u kojem djeluje.

"Zahvaljujem Generaliju i g. Englu na povjerenju koje su nam pokazali novim ugovorom, što pokazuje da dijelimo ponos na rezultate koje postiže hrvatski nogomet. Iznimno nam je važna kvalitetna suradnja sa snažnim partnerima kao što je Generali jer nam to omogućuje daljnje ulaganje u razvoj hrvatskog nogometa, a samim time i nove uspjehe u budućnosti", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d. Georg Engl, istaknuo je: "Svi se radujemo uspjesima hrvatskog nogometa i sporta općenito, jer je važan za razvoj društva i afirmaciju mladih. Produljenjem suradnje Generali želi doprinositi daljnjim uspjesima nogometnih selekcija u svim uzrastima. Nova prilika pruža se uskoro, već na nadolazećem europskom prvenstvu te se nadamo zapaženom nastupu Vatrenih."

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam