Mini kasko

O osiguranju
Informativni izračun

MINI KASKO jedinstveni je proizvod na tržištu specijalno namijenjen za pokriće štete na Vašem vozilu uzrokovane sudarom s drugim vozilom. Njegova pristupačna cijena već od 589,60 kn - ovisno o snazi motora, limitu pokrića i iskustvu vozača - približava autokasko svakom tko brine o vlastitom vozilu upravo za slučaj značajnije štete. Znate li za bolju ponudu?

  • MINI KASKO prikladna je alternativa ugovaranju punog kaska i poželjna je dopuna obveznom osiguranju od automobilske odgovornosti.
  • Uživajte u efikasnoj naknadi za nastalu štetu! Odaberite prema potrebi limit pokrića koji može iznositi do 4.500 kuna ili do 7.000 kuna.
  • Generali osobito respektira iskusne vozače starije od 40 godina, zato provjerite vaše pogodnosti!

Premija MINI KASKA

Snaga motora do 66 KW preko 66 KW
Pokriće do 7.000 kn 889,90 kn 1.089,00 kn
Pokriće do 4.500 kn 689,70 kn 889,90 kn

Povoljnije premije za iskusne vozače starije od 40 godina

Snaga motora do 66 KW preko 66 KW
Pokriće do 7.000 kn 789,80 kn 990,00 kn
Pokriće do 4.500 kn 589,60 kn 789,80 kn


Napomena: Mini kaskom pokrivene su sve štete na vozilu koje su posljedica sudara s drugim vozilom, uz uvjet da postoji policijski zapisnik ili potpisano europsko izvješće o nezgodi.

Dodatno u ponudi

Zatraži informaciju o Generali autokasko

Zahvaljujemo Vam na interesu za Generali autokasko.

Kontaktirajte nas već sada kako biste dobili informaciju o Generali autokasku, jer sigurna vožnja se isplati!

* Polja označena zvjezdicom obavezno popuniti

Kontaktni podaci

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam